Hva Du Skal Ta Med I Gave Fra Mexico

Innholdsfortegnelse:

Hva Du Skal Ta Med I Gave Fra Mexico
Hva Du Skal Ta Med I Gave Fra Mexico

Video: Hva Du Skal Ta Med I Gave Fra Mexico

Video: Hva Du Skal Ta Med I Gave Fra Mexico
Video: ПУЭРТО ВАЛЛАРТА - В ЭТО РАЗНОЕ 2024, April
Anonim

Mexico kan med rette kalles et av de lyseste landene. Derfor eksisterer ikke problemet med "hva å bringe" her, det vil være gaver til alle. Det gjenstår bare å observere en følelse av proporsjoner for ikke å betale for mye bagasje.

Hva du skal ta med i gave fra Mexico
Hva du skal ta med i gave fra Mexico

Nødvendig

Penger

Bruksanvisning

Trinn 1

Sombrero

Selv om ingen går rundt i gatene i Mexico i en sombrero, er denne store hatten et av de viktigste symbolene i landet. I markeder og suvenirbutikker er det en sombrero for enhver smak og farge. Det er ganske upraktisk å ha en skikkelig stor lue i bagasjen, slik at du kan begrense deg til små suvenirversjoner.

Steg 2

Tequila og mezcal

Disse blå agave-drikkene er en spesiell stolthet i Mexico. Det er rett og slett umulig å være i Mexico og ikke ta med tequila! Selv om du ikke drikker det selv, vil det absolutt være noen du kan gi det til. Utvalget av tequila er stort: fra små flasker til "seriøs", vakkert pakket. Priskategorien avhenger av drikkens merke og alder. Du kan kjøpe tequila overalt: i markedene, i supermarkeder, i tollfrie butikker. Vær oppmerksom på at sen salg av alkohol ikke er tillatt i supermarkeder.

Trinn 3

Hengekøye

Hengekøya tar ganske mye plass i kofferten din, men det er verdt det. Hengekøyer kommer i en rekke farger og typer. En perfekt gave til en venn som har sommerhus. Eller for deg selv. Når du velger en hengekøye, fokuser på den midterste priskategorien, og denne tingen vil tjene deg lenge.

Trinn 4

Poncho

I de meksikanske markedene kan du finne lyse klær som er noe mellom kappe og genser. Det er lite sannsynlig at noen vil ha det i Russland, men som et minne er det ganske passende. Denne kategorien inkluderer også flerfargede skjerf.

Trinn 5

Håndlagde smykker

Elskere av uvanlige smykker vil sikkert like det. Store øreringer, armbånd, anheng, halskjeder, ringer. Elementer av indiske tegninger er veldig vanlige, det er vakre produkter med steiner.

Trinn 6

Ting med indiske symboler

Dette kan være masker, plater på veggen, magneter, figurer. Temaet for pyramidene gjenspeiles også fullt ut i suvenirer: fra store figurer og malerier til magneter og nøkkelringer.

Trinn 7

Kaffe og sjokolade

Kanskje på grunn av tilstedeværelsen av et stort antall andre attraksjoner, er Mexico ikke direkte forbundet med kaffe. Men likevel er kaffe her, og av ganske god kvalitet. Vær forsiktig med sjokolade: noen ganger kommer en uforståelig blanding med grovt sukker over dette navnet. Du kan smake sjokolade i butikker og museer.

Anbefalt: