Hvordan Overleve I Skogen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overleve I Skogen
Hvordan Overleve I Skogen

Video: Hvordan Overleve I Skogen

Video: Hvordan Overleve I Skogen
Video: Hvordan overleve i skogen? 2024, April
Anonim

Barn og voksne går tapt i skogen hvert år. Noen finner raskt veien, men noen må tilbringe flere dager oftere til redningsmenn finner ham. For å gjøre det lettere å tåle et tvangsopphold i skogen, må du kjenne reglene for atferd i slike situasjoner.

Hvordan overleve i skogen
Hvordan overleve i skogen

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du drar ut i skogen, fortell familien din om dine mål og rute. Ta alltid med deg kniv, fyrstikker, drikkevannsforsyning og klokke, selv om du drar på sopp i et par timer. Prøv å følge en kjent rute hvis du kommer inn på et ukjent sted - merk landemerker.

Steg 2

Vokt dere for å krysse sumpete områder. Hvis et slikt behov likevel oppstår, ta med deg en sterk og lang pinne.

Trinn 3

Hvis du er tapt, må du først og fremst roe deg ned. Panikk er din verste fiende. Se nøye rundt og lytt - kanskje vil du se dine egne landemerker eller høre skrikene til folk som allerede har begynt søket.

Trinn 4

Hvis du har en mobiltelefon med deg og har en forbindelse, kan du ringe dine nærmeste og ringe redningsmennene på telefon 112.

Trinn 5

Hvis du ikke er alene i skogen, og du vet at de vil lete etter deg, må du holde deg. Du kan lage bål og synge sanger for å gjøre det lettere å se og høre deg.

Trinn 6

Hvis du forstår at søket kan ta lang tid, så lag et soveplass fra grangrener, finn en vannstrøm, se deg rundt på jakt etter bær og spiselige sopp. Hvis det kommer til å regne, kan du bygge en hytte, dekke den med grangrener og bark.

Trinn 7

Brann i samsvar med brannsikkerhetsteknikker. I regn kan det finnes tørt drivstoff under fallne trær. Hvis det blir nødvendig å bevege seg bort fra peisen i lang tid, er det bedre å slukke brannen for å unngå skogbrann.

Trinn 8

Hvis du ikke fant en drypp, kan du bruke regnvann samlet i et hull for å drikke, som først må dekkes med blader. Du kan også samle dugg tidlig om morgenen.

Trinn 9

Vær forsiktig når du plukker sopp - hvis du ikke er sikker på at de ikke er giftige, er det bedre å ikke risikere det.

Trinn 10

Den vanskeligste delen av å vandre gjennom skogen er å ikke miste kontrollen over seg selv og ikke få panikk. Selvfølgelig vil du være redd og ubehagelig, men husk at de leter etter deg og vil definitivt finne deg!

Anbefalt: