Hvordan Gjøre Deg Klar For Skogen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjøre Deg Klar For Skogen
Hvordan Gjøre Deg Klar For Skogen

Video: Hvordan Gjøre Deg Klar For Skogen

Video: Hvordan Gjøre Deg Klar For Skogen
Video: Rødskrubb kjennetegn og tilberedning 2024, Mars
Anonim

Å vandre i naturen er en fin måte å tilbringe tid med hele familien. En god hvile er bare mulig hvis den er godt organisert, og det er derfor nødvendig å planlegge samlingen i skogen på forhånd. Det er ikke noe vanskelig i dette, du trenger bare å ta hensyn til sesongens tur og dens formål.

Hvordan gjøre deg klar for skogen
Hvordan gjøre deg klar for skogen

Nødvendig

  • - insektmiddel,
  • - et sett med matvarer

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du skal til skogs, husk at dette er et bosted for flått og mygg. Førstnevnte er spesielt aktive om sommeren. Derfor, før du går til skogen, må du kjøpe passende verneutstyr, og husk at hvis små barn går på tur, så krever de skånsom kosmetikk. Det er mange insektsdrivende kremer og sprayer på markedet.

Steg 2

Men selv når du bruker slike midler, i løpet av perioden med økt aktivitet av flått, må du utstyre deg riktig: en lue, yttertøy med høy krage og ermer med elastisk bånd, passende bukser. Dette vil tillate deg å maksimalt beskytte deg mot insekter.

Trinn 3

Når du planlegger en tur til skogen, husk at hvis det er mangel på noe, vil det ikke være mulig å gjøre opp for det. Samtidig vil unødvendige ting tynges. Lag derfor en liste over alt du trenger å ta med deg på forhånd. For å ikke glemme noe, del det inn i passende seksjoner: husholdningsartikler, mat, førstehjelpsutstyr.

Anbefalt: