Hva Du Skal Gjøre Hvis Du Går Deg Vill I Skogen

Innholdsfortegnelse:

Hva Du Skal Gjøre Hvis Du Går Deg Vill I Skogen
Hva Du Skal Gjøre Hvis Du Går Deg Vill I Skogen

Video: Hva Du Skal Gjøre Hvis Du Går Deg Vill I Skogen

Video: Hva Du Skal Gjøre Hvis Du Går Deg Vill I Skogen
Video: Сказка острова 8 серия русская озвучка (Фрагмент №2) | Ada Masalı 8.Bölüm 2.Fragmanı 2024, April
Anonim

Det er mye underholdning som den moderne verden gir. Til tross for fordelene med sivilisasjonen, er villmarksaktiviteter en allsidig måte å nyte sommerdager på. Kinoer og restauranter kan ikke erstatte koselige piknik og skogens skjønnhet. Men for den uforberedte reisende er det en sjanse for å miste veien hjem.

Hva du skal gjøre hvis du går deg vill i skogen
Hva du skal gjøre hvis du går deg vill i skogen

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er bedre å forberede seg på mulige vanskeligheter på forhånd ved å ta et kart over området, en mobiltelefon og et kompass. Det er bra å advare kjære om slike turer, selv om du går med et selskap, slik at de om nødvendig organiserer søk.

Steg 2

Hvis du går deg vill, prøv å ikke forlate stien du gikk inn i skogen langs, uansett hvor stor fristelsen til å bukke under for panikk er. Hun vil bare hjelpe deg med å komme ut til folk hvis du ikke slår av med henne.

Trinn 3

Hvis det er umulig å huske fra hvilken side av skogen veien din begynte, vil den riktige avgjørelsen være å holde seg på plass. Kasting vil ikke gi resultater, men de kan godt føre dypere inn i krattet og frata dem deres siste styrke. I stedet må du vente på hjelp.

Trinn 4

Du kan klatre i et tre, hvis du er overbevist om dine fysiske evner, og visuelt finne bygninger laget av en menneskelig hånd, i nærheten av der du er.

Trinn 5

Lytt til lydene og se deg rundt, kanskje du kan skille den kjente støyen fra biler eller se dekkspor og andre tegn på at folk holder seg et sted på stien.

Trinn 6

Hvis du er fast bestemt på å komme deg ut alene, kan du bevege deg rundt og se etter merkbare steiner, grener eller trær. Hvis du ikke gjør dette, risikerer du å gå i sirkler. Husk at mosen vokser på nordsiden av trærne, reirene holder seg til høyre. Å navigere ved solen i skogen er ganske vanskelig.

Trinn 7

Hvis du klarer å finne en bekk eller elv, går du nedstrøms, vannet fører vanligvis til menneskelige boliger. I skogen er det imidlertid ofte vanskelig å gå i en rett bane på grunn av busker og myrområder, noe som kan forstyrre gjennomføringen av planen.

Anbefalt: