Hvor å Gå Om Våren For å Hvile

Innholdsfortegnelse:

Hvor å Gå Om Våren For å Hvile
Hvor å Gå Om Våren For å Hvile

Video: Hvor å Gå Om Våren For å Hvile

Video: Hvor å Gå Om Våren For å Hvile
Video: Agrogoroskop fra 29. november til 2. desember 2021 2024, Mars
Anonim

I nesten alle turistland er våren en periode utenom sesongen, dette reduserer antall land som er egnet for å besøke, men på dette tidspunktet kan du slappe av med stor rabatt, siden mange hoteller, flyselskaper og turoperatører tilbyr rabatter for kunder i løpet av denne perioden.

Hvor å gå om våren for å hvile
Hvor å gå om våren for å hvile

Bruksanvisning

Trinn 1

Frem til midten av april tar de fleste av de europeiske skistedene imot gjester, og de gir ganske betydelige rabatter på overnatting på rekreasjonssentre, hoteller og vertshus. Å gå på dette tidspunktet til feriestedene Spania, Italia, Bulgaria, Sveits, kan du spare betydelig på selve flyet. Vær oppmerksom på at hvis du bare vil mestre alpint, er Andorra noe for deg, der det er gode kurs for nybegynnere og mange sikre bakker.

Steg 2

Sjøferier kan organiseres i alle årstider. Det er sant at man må huske på at noen land stenger strandsesongen i april, mens andre åpner den tidlig i mai. Fram til slutten av april kan du slappe av i Thailand med betydelige rabatter, men husk at regn og orkaner begynner der i begynnelsen av mai, noen ganger påvirker de den siste uken i april. Thai mat regnes som en av de mest interessante i verden, så ikke gå glipp av sjansen. Forresten er rykter om overdreven krydderi av thailandske retter sterkt overdrevne, men likevel vil det ikke være overflødig å si "vet krydret" når du bestiller en rett for å være på den sikre siden.

Trinn 3

Store land for strandferier på våren er De forente arabiske emirater og Egypt, og om våren varmer både luften og vannet seg veldig godt, og det er fortsatt få mennesker på feriestedene i disse landene. I tillegg kan du ordne utmerket shopping her. På våren kan du kjøpe en tur til et femstjerners hotell i disse landene til prisen for en tur til et trestjerners hotell, men på høysesongen.

Trinn 4

Om våren kan du slappe av i Sentral- og Latin-Amerika og Karibien. Disse landene inkluderer Argentina, Mexico, Brasil, Bahamas, Chile, Cuba, Den Dominikanske republikk og Costa Rica. Det er om vårmånedene det ikke er så varmt her, noe som betyr at du kan besøke mange utflukter uten å føle ubehaget fra varmen. I tillegg er prisene på kuponger om våren mye lavere. Det eneste mulige negative - i april begynner regntiden allerede her. Det er sant at regnet ikke er veldig sterkt og for det meste kortsiktig, så solen gjemmer seg en kort stund, men likevel kan det ødelegge resten av inntrykket.

Anbefalt: