Hva Er Været I Tsjekkia I November

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Været I Tsjekkia I November
Hva Er Været I Tsjekkia I November

Video: Hva Er Været I Tsjekkia I November

Video: Hva Er Været I Tsjekkia I November
Video: 25. november, ikke gjør dette, for ikke å plukke opp ødeleggelse. Den verste synden på Johannes 2024, Mars
Anonim

Tsjekkia er et av de mest fantastiske europeiske landene, som er veldig populært blant reisende fra hele verden. Turistsesongen er åpen hele året der, men det er noen måneder der været ikke favoriserer lange turer langs de vakreste tsjekkiske gatene. Disse inkluderer november - en ganske kjølig og regnfull måned å reise til dette landet.

Hva er været i Tsjekkia i november
Hva er været i Tsjekkia i november

Været i Tsjekkia i november

November i Tsjekkia kan være annerledes. Lufttemperaturen på dagtid kan variere fra +7 til + 13 ° C, og om natten synke et par minusgrader. Noen ganger faller ganske varme og solfylte dager når termometeret stiger til 15 ° C. Selvfølgelig er det mye hyggeligere å gå i slikt vær.

Ganske ofte i november regner det og det blåser en kald vind, og nærmere slutten av måneden kan fin snø brekke. I slutten av november er frost mulig også om dagen. Imidlertid er det ikke nødvendig år etter år, så før du reiser til Tsjekkia denne måneden, bør du definitivt gjøre deg kjent med været for neste uke.

En paraply eller en jakke med hette skal bli din faste følgesvenn for turer i Praha i november, siden været kan endre seg på bare en time.

Hva du kan se i Tsjekkia i november

Først av alt, i Tsjekkia er det verdt å besøke hovedstaden - Praha, som er vakker og spennende i alle vær. Hvis det er solfylte og relativt varme dager i november, er det best å vie dem til turer i den gamle delen av byen. Det er kjent for sine mange gamle og veldig vakre bygninger og trange gater med mange koselige kafeer og restauranter. Og besøk også Praha slott på den andre siden av elven Vltava, der residensen til de tsjekkiske kongene pleide å være, og i dag presidenten for landet.

Praha slott er også kjent for St. Vitus katedralen - en utrolig vakker struktur reist over 4 århundrer.

I regn og kaldt vær i Praha kan du besøke forskjellige museer og utstillinger, hvorav det er ganske mange. Eller gå til Shadow Theatre, som ligger ved siden av Wenceslas Square, hvor lokale skuespillere fremfører fascinerende forestillinger basert på lys og skygge. Forresten, kunnskap om et fremmedspråk er slett ikke nødvendig for å forstå forestillingens plotlinje.

Fra Praha kan du gå på en tur til de tsjekkiske slottene, som ligger i de vakreste stedene i dette landet og har en fascinerende historie med bygging. På en slik utflukt kan du lære mange interessante ting om Tsjekkias historie og aristokratene som bodde der.

Fra Praha kan du også dra til den lille eventyrbyen Cesky Krumlov, som ligger noen timer unna med buss. Denne byen er kjent for sin fascinerende legende, spesielle sjarm og vakre park. Og i helgene avholdes en messe på hovedtorget i Krumlov, hvor du kan kjøpe lokale produkter og smake på deilig tsjekkisk mat. Så i november i Tsjekkia kan du ha det veldig spennende, oppdage mange nye og interessante ting.

Anbefalt: