Hva Er Veien Til Magnitogorsk

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Veien Til Magnitogorsk
Hva Er Veien Til Magnitogorsk

Video: Hva Er Veien Til Magnitogorsk

Video: Hva Er Veien Til Magnitogorsk
Video: ВЛОГ Поездка в ЧЕЛЯБИНСК Выступление группы RabieS в клубе OZZ Идём в парк аттракционов 28.07.2017 2024, April
Anonim

Magnitogorsk er en av de største byene i Chelyabinsk-regionen, som ikke bare er russisk, men også verdens sentrum for jernholdig metallurgi. Den ble grunnlagt i 1931, og før den lå Magnitnaya-landsbyen på stedet for den nåværende byen. Magnitogorsk dekker et område på 392, 35 kvadratkilometer med en befolkning (i begynnelsen av 2014) på 414, 897 tusen mennesker.

Hva er veien til Magnitogorsk
Hva er veien til Magnitogorsk

Geografisk beliggenhet av Magnitogorsk

Byens lengde i retning fra nord til sør er 27 kilometer, og fra vest til øst - 22 kilometer. Videre er den vestlige grensen til den administrative enheten Magnitogorsk også grensen til selve regionen, som inkluderer byen med republikken Basjkortostan. Det vil si at det også er grensen til Ural og Volga FD.

Hovedstaden i jernholdig metallurgi ligger ved siden av Magnitka-fjellet, som er en del av den østlige skråningen av Sør-Ural. Videre flyter Ural-elven også gjennom Magnitogorsk, hvor den ene bredden ligger i Europa og den andre i Asia. Videre mener historikere at den moderne byen ligger på det tradisjonelle territoriet til Bashkortostan, og er også den 42. mest folkerike kommunale formasjonen i Russland.

Magnitogorsk, som Chelyabinsk og hele regionen med samme navn, ligger i den såkalte Jekaterinburg-tidssonen. Det vil si at med Moskva er tidsforskjellen mellom byen 4 timer, og med det adopterte nullpunktet for tidsreferansen er det 6 timer.

Hvordan komme dit og hvilken vei som fører til Magnitogorsk

Du kan komme fra den russiske hovedstaden til byen i Chelyabinsk-regionen med et ganske raskt merke nummer 014E, som har sin siste stopp i Chelyabinsk selv. Reisetid i dette tilfellet vil være 34:08 timer. Dette toget går fra jernbanestasjonen Kazansky i Moskva. Dessverre er det ingen direkte jernbaneforbindelse fra den nordlige hovedstaden i Russland med Magnitogorsk ennå. For å komme fra St. Petersburg til hovedstaden i jernholdig metallurgi, må du først komme til Moskva.

Det er en veletablert transportforbindelse mellom Magnitogorsk og Chelyabinsk - en avstand på ca 420 kilometer. Dette er hovedsakelig bussruter, selv om de også er sjeldne, er det fortsatt togruter. Du kan for eksempel komme fra Chelyabinsk til Magnitogorsk med tognummer 345E (Nizhny Tagil-Adler), og reisetiden vil være 8:01 timer.

Avstanden som må tilbakelegges for å reise på veien fra Moskva til Magnitogorsk er 1800 kilometer. Videre vil bilistens sti løpe gjennom Vladimir, Nizhny Novgorod, Kazan og Ufa, først langs Entuziastov-motorveien, deretter langs Gorkov-motorveien, M7-motorveien, deretter langs M5 og langs P316-motorveien. Avstanden fra St. Petersburg til Magnitogorsk er lik 2400 kilometer gjennom Veliky Novgorod, Tver, gjennom Moskva og deretter for øvrig beskrevet ovenfor.

Anbefalt: