Hvordan Du Skal Oppføre Deg I India

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Skal Oppføre Deg I India
Hvordan Du Skal Oppføre Deg I India

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I India

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I India
Video: Наказание | Драма | полный фильм - русские субтитры 2024, April
Anonim

India er et gjestfritt og mystisk land. Her tror folk at gjesten er en refleksjon av Gud. Den hundre år gamle kulturen, skikker og natur - alt dette er av interesse for turister, men samtidig er det fylt med mange farer.

Hvordan du skal oppføre deg i India
Hvordan du skal oppføre deg i India

Bruksanvisning

Trinn 1

Mens du er i India, må du oppføre deg på en vennlig og respektfull måte overfor lokalbefolkningen. Hinduer er veldig vennlige og hjertevarme mennesker. Imidlertid, prøv å se severdighetene i en gruppe, bruk tjenestene til en guide, kvinner anbefales ikke å gå rundt i indiske omgivelser alene, spesielt om natten.

Steg 2

Sørg for å overholde renslighet og hygiene. Landet har en vanskelig sanitær og hygienisk situasjon. For å beskytte deg mot ulike konsekvenser forbundet med dette, må du bare spise på hotellets territorium.

Trinn 3

Hvis du likevel bestemmer deg for å ta en matbit på gaten, må du sørge for at fruktene du spiser er godt vasket, og helst skåldet med kokende vann. Hvis du ikke kan kontrollere tilberedningen av kalde retter, spesielt salater med friske grønnsaker eller frukt, må du ikke bestille dem. Unngå rå vann, ikke bare for å slukke tørsten, men også for å pusse tennene, vaske frukt og grønnsaker. Det er også bedre å nekte fra denne isen. Bruk bare vann i plastflasker og vask hendene med spesiell "rød" såpe.

Trinn 4

Ikke glem å få de nødvendige vaksinene på forhånd og hent et førstehjelpsutstyr. Vær oppmerksom på at i mange indiske byer er luften ikke veldig ren, og hvis du er utsatt for pusteproblemer, kan det hende du trenger medisiner. Forsikre deg om at du har desinfeksjonsmidler, antibiotika, medisiner for gastrointestinale lidelser osv. I medisinskapet ditt.

Trinn 5

Merk at den indiske delstaten Kerala er hjemmet til Cerbera odollam-treet. På indisk høres det ut som "osalanga maram". Det er ekstremt farlig for mennesker. Den giftige frukten inneholder toksinet serberin, som når det konsumeres, påvirker hjertet og forårsaker død. Når de er umodne, ligner de mangofrukt, noe som kan være misvisende for turister som ikke er altfor kjent med tropisk flora. Dette treet, som når en høyde på ca. 15 m, har mørkegrønne blader og melkehvit saft. De store hvite blomstene gir en duft som ligner på den av jasmin. Fruktene av denne planten blir ofte forgiftet av barn, og forveksler dem med mangofrukt.

Trinn 6

Behandle gjenstander for tilbedelse med respekt. Følg alle reglene når du besøker templer, som du bør ta kontakt med guiden din på forhånd. Det vil ikke være overflødig å finne ut når du kan bruke kameraet, og når det er bedre å ikke ta det med deg i det hele tatt.

Trinn 7

Ikke klem eller kyss offentlig. Bruk den tradisjonelle hilsen - brettede håndflater. Husk at du ikke kan håndhilse på kvinner hvis hun ikke tilbyr det først. Det er heller ikke vanlig å legge hånden på skulderen når du snakker.

Trinn 8

Unngå løst hår, kort (kortere enn anklene) og tette klær under ditt opphold i India. Forsikre deg om at sålene på skoene ikke vender mot den andre personen. Dette er et tegn på respektløshet.

Trinn 9

Husk å ta av deg skoene ikke bare når du besøker tempelet, men også før du går inn på kontorer, medisinske sentre, pensjonater osv. Ta med deg engangssokker.

Trinn 10

Vær forberedt på at lommetyveri og tyveri av bagasje er dessverre ganske vanlig i India. Sørg derfor for å oppbevare alle verdisaker, dokumenter og penger på hotellet. Hold øye med bagasjen din mens du transporterer den.

Anbefalt: