Hvordan Komme Seg Til Disneyland Paris

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Seg Til Disneyland Paris
Hvordan Komme Seg Til Disneyland Paris

Video: Hvordan Komme Seg Til Disneyland Paris

Video: Hvordan Komme Seg Til Disneyland Paris
Video: Experience with Aparna | Disneyland Paris Trip | Tickets, Food & Adventure l Europe part-1 2024, April
Anonim

Paris - for noen er det museer, romantikk og restauranter, men for barn er det først og fremst Disneyland. Et besøk til denne enorme fornøyelsesparken er et must, en uforglemmelig opplevelse er garantert. Til tross for at parken ligger i forstedene, er den lett tilgjengelig med offentlig transport.

Hvordan komme seg til Disneyland Paris
Hvordan komme seg til Disneyland Paris

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste og mest lønnsomme måten å komme seg til Disneyland er å ta T-banen. Strengt tatt er det offentlige transportsystemet i Paris delt inn i metro- og pendeltog - RER. De har felles stasjoner der du kan bytte tog. Du trenger ikke å kjøpe en egen billett for å komme deg på toget. Ta hvilken som helst metrostasjon nærmest deg.

Steg 2

Se hvor linjen du er på krysser linje A. Dette er en spesiell linje som går til Disneyland. Vær oppmerksom på retningen du trenger Marne-la-Vallée / Chessy. Dette er den siste stasjonen, det er viktig å huske det for ikke å dra i motsatt retning.

Trinn 3

Gå av metroen ved endestasjonen Marne-la-Vallée / Chessy. Du vil umiddelbart se to Disney-parker i Paris: Parc Disneyland og Parc Walt Disney Studios. Den første er hjemmet til det berømte Sleeping Beauty Castle, og den andre er litt farligere turer for voksne.

Trinn 4

Disneyland er også tilgjengelig med buss, som kan kjøpes på turistkontoret i sentrum. Der vil du bli informert om avgangsstedet og kostnaden for turen.

Trinn 5

Du kan komme til Disneyland så snart du lander i Paris. På Charles de Gaulle lufthavn kan du ta en spesiell skyttelbuss som tar deg til parken på 45 minutter. Det er også transport fra Paris-Orly flyplass.

Anbefalt: