Hvordan Oppføre Seg I USA I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppføre Seg I USA I
Hvordan Oppføre Seg I USA I

Video: Hvordan Oppføre Seg I USA I

Video: Hvordan Oppføre Seg I USA I
Video: Roadtrip i USA | Utrolig vakre steder - Arizona, Nevada, Utah og California 2024, April
Anonim

Hvis du skal besøke eller besøke USA på en turstur, kan du prøve å lære litt mer om dette landet, dets lover, tradisjoner og skikker for lokalbefolkningen. Selvfølgelig, i fravær, vil du ikke få et fullstendig bilde av staten som du ikke kjenner til. Men informasjon vil aldri plage deg, men heller hjelpe deg med å bygge vennskap med mennesker og beskytte deg mot noen ubehagelige situasjoner.

Hvordan du skal oppføre deg i USA
Hvordan du skal oppføre deg i USA

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du reiser til USA, åpner du det offisielle nettstedet til tollvesenet i dette landet og gjør deg kjent med listen over de tingene og produktene som ikke anbefales å importere, eller deres import er begrenset. Dette vil spare deg for bryet med å krysse grensen.

Steg 2

I alle situasjoner, prøv å være enkel og naturlig. Slapp av ansiktet, ikke rynke pannen og smile oftere - dette er skikken i dette landet. Når du hilser på folk, husk at amerikanere foretrekker å håndhilse og ikke liker å kysse på kinnet. Men vær mer entusiastisk og mer impulsiv når du gjør det. Hvis du er for rolig og tilbaketrukket, kan det oppfattes som uvennlighet.

Trinn 3

Til tross for at amerikanerne er åpne og vennlige mennesker, er det ikke vanlig at de stiller sine samtalepartnere personlige spørsmål, samt snakker om eventuelle problemer, problemer og sykdommer.

Trinn 4

Husk at forskjellige stater i USA har forskjellige lover, inkludert de som er relatert til moral. Noen kvinner kan for eksempel oppleve flørt eller forsøk på forsøk som overgrep, i så fall har de rett til å saksøke deg. Derfor er det bedre å ikke krysse visse grenser hvis du ikke er sikker på at du blir forstått riktig.

Trinn 5

I USA, som i mange andre land, drar de ikke på besøk uten invitasjon. Hvis du blir invitert, må du avtale på forhånd tidspunktet for besøket. Og prøv å ikke komme for sent. Dette gjelder også forretningsbesøk (i dette tilfellet er det generelt bedre å komme tidligere og vente litt). Som gave kan du ta med blomster, en flaske vin eller en suvenir fra landet der du kom fra.

Trinn 6

Ikke glem at USA er skapt av mennesker fra forskjellige land, mennesker med forskjellige nasjonaliteter, kulturer, hudfarger og religioner. Derfor bør ingen i samtalene og oppførselen din se et snev av rasisme, intoleranse eller negativ holdning til noen religion.

Trinn 7

Hvis du vil at noen skal foreslå noe til deg, hjelpe deg med å finne riktig adresse osv., Ikke nøl med å ha dårlig kunnskap om det engelske språket. Amerikanere er tålmodige og veldig høflige, og vil ikke dra før de forstår og støtter deg.

Trinn 8

Til tross for at hver amerikanske stat har sine egne lover, og de skiller seg på mange måter, er holdningene til røyking og drikking av alkohol omtrent de samme overalt. Du bør bare røyke og drikke alkohol på spesielle steder. Hvis du bestemmer deg for å unne deg øl i parken, kan du pakke flasken i en ugjennomsiktig pose. Du kan få en betydelig bot for å forstyrre den offentlige ordenen. De kan også bli bøtelagt for feilaktig avhending av avfall. Dette landet sørger for bruk av forskjellige kasser for hver type avfall (papir, glass, plast, matavfall osv.).

Trinn 9

Forsøk alltid å ha med deg et identitetskort (i ditt tilfelle er dette et pass). Dette blir alltid spurt i tilfelle problemer. Reglene for personlig sikkerhet i dette landet er de samme som i andre: pass opp for tyver og lommetyver og ikke vandre på ukjente tvilsomme steder uten ledsagelse av lokale innbyggere. Og hvis du befinner deg i en ubehagelig situasjon eller bare går deg vill, ikke vær redd for å kontakte politiet. De vil alltid hjelpe.

Anbefalt: