Hvor Skal Man Reise Om Vinteren I Helgene I Moskva

Innholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Reise Om Vinteren I Helgene I Moskva
Hvor Skal Man Reise Om Vinteren I Helgene I Moskva

Video: Hvor Skal Man Reise Om Vinteren I Helgene I Moskva

Video: Hvor Skal Man Reise Om Vinteren I Helgene I Moskva
Video: Стамбул, Турция. Восток и Запад. Большой выпуск. 2024, April
Anonim

Hvis du har en tur til Moskva en vinterhelg, så er spørsmålet "Hvor skal du dra?" vil ikke oppstå. Tross alt tilbyr hovedstaden mange muligheter for fritidsaktiviteter.

Hvor skal man reise om vinteren i helgene i Moskva
Hvor skal man reise om vinteren i helgene i Moskva

Hvor du skal dra i helgene i Moskva om vinteren, blir dette spørsmålet ofte spurt av Moskovittene og deres gjester med ankomsten av kaldt vær. Og hovedstaden "svarer": det er mange steder! Det er enda flere fritidsmuligheter i kaldere måneder enn om sommeren.

Utenfor

Om vinteren blir gatene i byen forvandlet. Snow legger litt mystikk og fantasi til kjente steder. Hvis du kler deg varmt nok, kan du bruke mye tid i helgene på å bare gå i gatene og se på tradisjonelle storbymesser. De gleder alltid besøkende med sterkt lys, vakker dekorasjon og varm drikke.

i Moskva i helgen
i Moskva i helgen

For de som foretrekker mer aktiv hvile, er det også alternativer:

  • Parker. Hver park i Moskva forbereder spesiell underholdning for vinteren. I denne forbindelse skiller de seg spesielt ut. På de sentrale smugene helles det is for skøyter, og i periferien kan du gå på ski eller tubing. All varelager kan leies.
  • Bakker. Fans av ekstremsport i helgene er alltid velkomne til å besøke skisteder. De er enkle å finne både i nærheten av Moskva og i byen. For eksempel inviterer den besøkende til å gå på ski, snowboard og tubing.
  • Herregårder. Det er mange gamle eiendommer i Moskva og Moskva-regionen. De blir vanligvis besøkt om sommeren, men om vinteren er de ikke mindre vakre. - disse og mange andre fyrstelige herskapshus ser spesielt gamle ut om vinteren. Snøen gir dem en ekstra sjarm, og det virker som tiden har stoppet rundt dem.

Varm

Vinteren er en flott tid å besøke de lukkede stedene i Moskva i helgene du ikke vil gå til i sommervarmen. Det viktigste er å velge formålet med resten:

hvor du skal dra om vinteren i Moskva
hvor du skal dra om vinteren i Moskva

● Utdanning. Ulike museer og utstillinger arrangerer gjerne utflukter på frostdager. Du kan besøke enten, eller - når det er kaldt og dårlig vær utenfor vinduet, er det mye lettere å konsentrere seg om vitenskap og kunst enn i varmen.

● Underholdning. Kino og teatre, kafeer og restauranter ønsker alltid besøkende velkommen. Men om vinteren er de spesielt koselige og hyggelige å være. I tillegg til dem er de populære om vinteren, der det er attraksjoner for barn og badeland. Å bevege seg en dag inn på sommeren og svømme med det samme er et flott alternativ når det er -20 ° utenfor vinduet og det snør.

● Uvanlig fritid. Hvis sjelen ber om noe utrolig og enestående, så har også Moskva forskjellige alternativer. For eksempel kan du ri. Eller besøk - de vil bli husket ikke bare for deres varme, men også for sitt slående interiør. har ikke tak og venter på de som liker å svømme hele året. Vinterbananritt tilbyr - det er her glede og moro ikke har noen grenser.

Det kan være vinter og kald sesong, men hvis du kler deg varmt og planlegger besøk til forskjellige arrangementer og steder, vil du definitivt ikke kjede deg. I Moskva vil alle kunne finne en ferie som passer for seg selv - munter og aktiv eller rolig og harmonisk. Det viktigste er ikke å sitte hjemme!

Anbefalt: