Når Er Den Beste Tiden å Reise Til Storbritannia

Innholdsfortegnelse:

Når Er Den Beste Tiden å Reise Til Storbritannia
Når Er Den Beste Tiden å Reise Til Storbritannia

Video: Når Er Den Beste Tiden å Reise Til Storbritannia

Video: Når Er Den Beste Tiden å Reise Til Storbritannia
Video: Triks fra mestrene og hemmelige ENHETER !! 35 beste ideer for 2020! 2024, Mars
Anonim

Storbritannia kan være interessant i alle årstider på grunn av sin hundre år gamle historie og et stort antall kulturelle og sportsbegivenheter, men ikke glem klimaet i Foggy Albion.

UK-tur
UK-tur

Til tross for sin nordlige beliggenhet kan Storbritannia tilby turister en strandferie, luksuriøs shopping, mye underholdning og utflukter. Internasjonale festivaler, konserter og sportsbegivenheter finner sted hele året. Derfor, selv i regn og snø, vil gjester på Foggy Albion kunne organisere en utmerket ferie. På grunn av Golfstrømmen og det tempererte klimaet skiller været i Storbritannia seg fra de fleste nordlige stater, så selv om vinteren er det relativt varmt her. Men i nedbørsmengde klarer Storbritannia tydeligvis det bra.

image
image

Vinter

Helt fra begynnelsen av desember er alle gatene i engelske byer og landsbyer dekorert med juleutstyr i påvente av magi. Denne førjulstiden med smak av pepperkakekaker og gløgg kan etterlate de lyseste øyeblikkene til minne om reisende, til tross for fravær av snø i hele Sør-landet, inkludert London.

Men regn og tåke i begynnelsen av vinteren er ganske hyppige, selv om det heller er et høydepunkt i Storbritannia, noe som gir det en spesiell sjarm og smak. Det er lite sannsynlig at temperaturen faller under null, så du kan gå turer langs de pittoreske gatene i gamle London eller forstadsbyer og nyte den fargerike gløden av dekorerte butikkvinduer, støyende puber og begynnelsen av julesalget.

Selv i det nordlige landet, i Skottland, forekommer frost bare om natten, og av og til faller snø. På grunn av tåke kan flyene bli forsinket eller kansellert. Hvis januar bare truer turister med nedbør og tett tåke, er det i februar bedre å avstå fra å reise til Storbritannia. En tur til England kan formørkes av regn og snø, samt frost, så det vil ikke være mulig å se severdighetene i det nordlige riket komfortabelt.

image
image

Vår

Tidlig på våren er det britiske klimaet tørt. Lufttemperaturen sør i landet faller ikke lenger under 10 grader. I fravær av nedbør er fuktigheten fortsatt høy, så gatene er dekket av en mystisk tåke, noe som gir de gamle Londongatene en middelaldersk atmosfære. Siden april blomstrer naturen, og takket være de behagelige temperaturene på 14 grader blir kjent med kulturen og tradisjonene i Storbritannia ekte.

I mai bør en tur til London ledsages av et besøk til parker som er omgitt av frodig grønt og blomster. Det er fra slutten av mai at turistsesongen åpner i Storbritannia. Regioner ved sjøen forblir under vindens kontroll, så ikke glem varme, lukkede klær. Våren gir mange fargerike festivaler og høytider til alle gjester i landet.

image
image

Sommer

Sommerferie i Storbritannia kan tilby turister maksimal underholdning. Rolig vær, temperaturer på 20 grader og varme netter gjør at du kan gå døgnet rundt i lette klær uten ubehag. Flyten av reisende har ennå ikke nådd sitt maksimum, så det er dobbelt så hyggelig å besøke severdighetene i Storbritannia.

Den berømte Wimbledon-turneringen venter på alle tennisfans i juni. Midt på sommeren begynner salget med 50-70% rabatt, så juli er tiden for shoppingturer til Storbritannia. Sjøen i England i august varmer opp til 18-20 grader både i sør og i nord, så de mest modige turistene kan åpne strandsesongen sammen med lokalbefolkningen. Svømming kan være farlig på grunn av tidevannet, så du bør ikke velge ville strender.

Mot slutten av sommeren synker fuktigheten, og det blir lettere å puste. Utenlandske studenter har en tendens til store byer, og ekte fotballfans kommer til åpningen av spillesesongen. Peterborough arrangerer en årlig ølfestival, så det er ikke tid for søvn i England om sommeren.

image
image

Høst

Høstens begynnelse gjør seg umiddelbart kjent med regnvær, trærne får en rød og gylden fargetone, og hovedstrømmen av turister kommer hjem. På dette tidspunktet er Storbritannia det ideelle tilfluktsstedet for en stille kontemplativ ferie. Fotturer er spesielt attraktive i september, da det fortsatt er ganske varmt om natten, selv om temperaturen ikke stiger over 20 grader.

Turer til England i oktober åpner for turister det fantastiske bildet av England fra legendene til Druidene, King Arthur og de magiske historiene om Harry Potter. Tyke tåker og regn omslutter steinbyene og gir dem en ånd av magi, og den gotiske arkitekturen gir et melankolsk utseende. Temperaturene overstiger ikke 15 grader, og sterke stormer begynner å rase i havet. Derfor, for reiser, er det bedre å velge sentrum av Storbritannia.

På slutten av høsten kommer de første overraskelsene i form av sludd med regn og orkaner, så puber og museer er de beste feriestedene i England i november. I november synker temperaturen til 9 grader, selv om dette ikke stopper britene og turistene i den storslåtte feiringen av Halloween.

Anbefalt: