Bryllupsreise I Russland - Hvordan Og Hvor Skal Man Hvile?

Bryllupsreise I Russland - Hvordan Og Hvor Skal Man Hvile?
Bryllupsreise I Russland - Hvordan Og Hvor Skal Man Hvile?

Video: Bryllupsreise I Russland - Hvordan Og Hvor Skal Man Hvile?

Video: Bryllupsreise I Russland - Hvordan Og Hvor Skal Man Hvile?
Video: ПРОВОДИЛИ ГОСТЯ В ГЕРМАНИЮ///ПРОГУЛКА ПО БЕЛГОРОДУ 2024, April
Anonim

Bryllupsreisen er den mest behagelige perioden i nygifte. Dette er tiden da elskere kan glemme alle problemene, pensjonere seg og være alene med hverandre. Derfor, når du planlegger ferien, må du gjøre den uforglemmelig.

Til tross for populariteten til utenlandsreiser, forekommer det ikke engang unge par at en bryllupsreise i hjemlandet også kan bli spennende og interessant. Hvordan organisere en ferie i Russland.

Bryllupsreise i Russland - hvordan og hvor å slappe av?
Bryllupsreise i Russland - hvordan og hvor å slappe av?

Hus utenfor byen

Et landsted er et godt alternativ å unnslippe med din kjære fra byens støy og menneskelige øyne, spesielt etter en slitsom bryllupsfeiring. Du kan velge et hus for enhver smak og budsjett. Det kan være med et svømmebasseng, badstue eller tennisbane. Et utmerket alternativ vil være et rekreasjonssenter med et bredt spekter av tjenester, som ligger langt fra byen.

Pensjon

For en bryllupsreise kan du gå til et pensjonat og komme deg dit med din sjelefrende. Fred, ren luft, god mat, spabehandlinger venter på deg der. Dette er en flott mulighet til å forbedre helsen din og forberede kroppen din til fødselen av en baby.

Båttur

Et cruise på et motorskip vil være et utmerket alternativ for de som ønsker å reise hjemmefra og nyte kystens skjønnhet i hjemlandet. Man må bare forestille seg: et motorskip med koselige hytter, en restaurant ombord, vakre landskap overbord og en spesiell solnedgang hver dag. De mest populære rutene er Moskva-St. Petersburg og Moskva-Nizjnij Novgorod. Den første ruten vil avsløre skjønnheten til byen på Neva med sine palasser og parker, og den andre - den åndelige verden med templene Kostroma og Yarolavl.

Sotsji - den solfylte hovedstaden

Sommer bryllupsreise i Sotsji vil gi deg havet, solen, helbredende gjørme og mineralkilder. Spenningssøkere vil elske kløfter, fjell, fossefall, underjordiske huler, parasailing, jeepturer og mye mer.

I Sotsji er det hoteller og hoteller med rom spesielt utstyrt for nygifte. På feriestedet vil du slappe av, få mange inntrykk og nyte selskapet til din kjære.

gullring av Russland

Golden Ring-turen blir mer og mer populær blant unge par. En slik tur vil gjøre deg kjent med utviklingen til den russiske staten og vil tillate deg å se mangfoldet i kulturen i landet vårt med dine egne øyne.

Ikke tro stereotypen om at du skal tilbringe bryllupsreisen i utlandet. Å reise til utlandet innebærer tross alt mange problemer - å skaffe seg visum, en kjedelig flytur, akklimatisering, bestilling av hotellrom osv.

Russland har også mange fantastiske pittoreske steder for enhver smak og budsjett. De parene som bare har noen få dager tildelt bryllupsreisen, og som rett og slett ikke har tid med dokumenter, vil også like en ferie i hjemlandet.

Anbefalt: