Hvor å Fly I Desember

Innholdsfortegnelse:

Hvor å Fly I Desember
Hvor å Fly I Desember

Video: Hvor å Fly I Desember

Video: Hvor å Fly I Desember
Video: Karpe Diem - Vestkantsvartinga "Official video" 2024, April
Anonim

Reise i desember er kjent for å se andre land forberede seg på årets mest spennende høytider - jul og nyttår. Og i løpet av denne perioden kan du velge klima for ferien, for i mange varme land er svømmesesongen åpen i desember.

Hvor å fly i desember
Hvor å fly i desember

Bruksanvisning

Trinn 1

For å oppleve vinterens nærvær er det bedre å gå til skistedene i Østerrike, Tyskland, Frankrike, Sverige, Finland og Norge. Og for de som ikke liker utendørsaktiviteter, kan du bare besøke severdighetene i disse landene, spasere langs de vakre europeiske gatene.

Steg 2

Landene i Europa blir spesielt vakre i andre halvdel av desember, da forberedelsene til jul er i full gang der. Det er sant at prisene på kuponger på dette tidspunktet øker flere ganger. For de som ønsker å kaste seg ut i den virkelige ferieatmosfæren, kan du dra til Finland for å besøke julenissen. En slik tur vil barn spesielt huske.

Trinn 3

For elskere av et mildere klima venter Portugal, Hellas, Spania eller Israel. Selvfølgelig vil det allerede være kult å svømme i havet og havet, men lufttemperaturen der vil være ganske varm og behagelig.

Trinn 4

De som ønsker å returnere sommeren en kort stund i den første vintermåneden, kan reise til Egypt, De forente arabiske emirater eller Thailand. På denne tiden av året er været veldig varmt der, men det er ingen svimlende varme. Du kan ikke bare sole deg og svømme, men også besøke mange interessante steder. I begynnelsen av desember vil kuponger der fortsatt selges til en overkommelig pris, men nærmere det nye året vil kostnadene begynne å stige.

Trinn 5

Fans av hvit sand og blått gjennomsiktig vann kan gå til Maldivene, Mauritius, Kanariøyene eller Karibien. Det vil også være bra å slappe av i Den Dominikanske republikk, på strendene i Brasil, Mexico og Cuba. I løpet av denne tiden av året er svømmesesongen også åpen på Bali og Sri Lanka.

Trinn 6

Vel, USA kan generelt tilby en ferie for enhver smak. I New York og Chicago føles for eksempel atmosfæren til den kommende katolske julen ingen andre steder. Og på strendene i California på denne tiden av året, kan du fortsatt sole deg.

Anbefalt: