Hvordan Kjøpe Togbilletter Billig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Togbilletter Billig
Hvordan Kjøpe Togbilletter Billig

Video: Hvordan Kjøpe Togbilletter Billig

Video: Hvordan Kjøpe Togbilletter Billig
Video: Billige hjem oppvarming. 300 Watt varmer 12 sq. m. 2024, April
Anonim

JSC Russian Railways bestemmer tariffer for persontransport på langdistanser, sesongjustering utføres en gang i året, så prisen kan ikke være lavere enn den etablerte. Imidlertid, hvis du kjøper på forhånd eller for bestemte datoer, kan du spare mye.

Hvordan kjøpe togbilletter billig
Hvordan kjøpe togbilletter billig

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøp billetter på togstasjonens billettkontorer, ikke mellomledd. Spesialiserte firmaer som tilbyr tjenester for bestilling og levering av togbilletter til et kontor eller hjem legger til fra 100 rubler til 20% av prisen til reisedokumentene.

Steg 2

Benytt muligheten til å spare opptil 50% av kostnaden for langdistansebilletten din på bestemte tider av året. For eksempel i perioden 1. februar til 6. mars gir JSC Russian Railways 20% rabatt på billettprisen. Og de billigste reisedokumentene utstedes for tog som går 8. og 9. mai, kostnadene er halvparten av standardprisen. Dette er praktisk hvis du ikke trenger å komme til en annen region i Russland på et strengt avtalt tidspunkt. Samtidig er det verdt å huske at det er perioder der koeffisientheving er i kraft. For tog som går 28. og 29. april, samt 28. og 29. desember, øker billettprisen med 20%.

Trinn 3

Planlegg turen på forhånd. OJSC Federal Passenger Company (datterselskap av OJSC Russian Railways) gir 50% rabatt ved kjøp av billetter til langdistansetog 31-45 dager før avgang. I tillegg, når du kjøper reisedokumenter mindre enn 10 dager før avreisedato, blir 10% lagt til billettprisen.

Trinn 4

Ikke glem å oppgi dokumenter som bekrefter retten til å motta fordeler når du kjøper billetter. For å få 50% rabatt må en student fremlegge et studentbevis, en student - en tilsvarende billett, regelen gjelder for vanlige og reserverte setebiler. Et barn under 5 år som ikke har et eget sete, reiser gratis i hvilken som helst vogn. Foreldre må fremvise fødselsattest. I tillegg kan heltidsstudenter kjøpe billetter med 50% rabatt på toppseter i kupébiler.

Anbefalt: