Hvil I Anapa Med Hele Familien

Hvil I Anapa Med Hele Familien
Hvil I Anapa Med Hele Familien

Video: Hvil I Anapa Med Hele Familien

Video: Hvil I Anapa Med Hele Familien
Video: RASA - Пчеловод 2024, April
Anonim

I Anapa kan du hvile deg veldig godt med barn, forbedre helsen din og nyte havet og solen. Og viktigst, alt dette for lite penger.

Hele familien - til Anapa
Hele familien - til Anapa

Vi hviler og helbreder

Anapa er et av de beste feriestedene på Svartehavskysten. Sanden på strendene fungerer som en kvartslampe på kroppen, som driver bort plager og stimulerer immunforsvaret. Sjøluft, saltvann og soling er også til fordel for helsen, og lokale spa tilbyr behandlinger med gjørme og mineralvann.

Det er ingen problemer med underholdning i Anapa heller. Det beste badelandet i Russland, Golden Beach, ligger her, med elleve sklier og en rekke andre svimlende attraksjoner. Det er mange kafeer og restauranter til tjeneste for ferierende, det er hvor du kan gå, beundre naturen og shoppe.

Rundt bushen

Du kan slappe av ikke bare i Anapa selv, men også i forstedene. For eksempel er feriebyen Dzhemete et ideelt sted for familier med barn. Byen Sukko er omgitt av fjell og skoger. Og til Vityazevo, vil du befinne deg i en landsby der arkitektur og generell atmosfære er mettet med ånden fra det antikke Hellas.

Reise og overnatting

Du kan komme fra Moskva til Anapa med fly eller tog.

Det vil ikke være vanskelig å finne et midlertidig ly i Anapa. De fleste husene her er private, så hvis du går langs gatene, vil du sannsynligvis leie et rom til en fornuftig pris.

Prisene per natt på hotell varierer fra 1000 til 2000 rubler per person med frokost. På gjestehus og minihoteller fra 300 til 2000 rubler per person. I den private sektoren fra 300 rubler per gjest. Måltider på kafeer i Anapa koster ca 1000 rubler per person.

Anbefalt: