Hvordan Reise Til Tyskland For Permanent Opphold?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Reise Til Tyskland For Permanent Opphold?
Hvordan Reise Til Tyskland For Permanent Opphold?

Video: Hvordan Reise Til Tyskland For Permanent Opphold?

Video: Hvordan Reise Til Tyskland For Permanent Opphold?
Video: ПУТЕВОДИТЕЛЬ ПО КВЕДЛИНБУРГУ | Самый красивый СРЕДНЕВЕКОВЫЙ ГОРОД ГЕРМАНИИ ?! 😍✨ 2024, April
Anonim

Det kan være mange grunner til å flytte til Tyskland for permanent opphold, men å få rett til permanent opphold i dette landet er ikke en enkel oppgave. Den tyske regjeringen har etablert ganske strenge lover, ifølge hvilke du bare kan få permanent opphold i noen få tilfeller. For de som ønsker å lære å reise til Tyskland for permanent opphold, er det verdt å merke seg to reelle muligheter: avdøde bosettere og et innvandringsprogram for jøder. Selvfølgelig kan du komme inn i Tyskland på visum og senere få rett til permanent opphold i landet.

Hvordan reise til Tyskland for permanent opphold?
Hvordan reise til Tyskland for permanent opphold?

Bruksanvisning

Trinn 1

Senere bosettere er etniske tyskere, folk hvis foreldre er tyske. For å finne ut hvordan du skal reise til Tyskland for å bo, bør alle som anser seg selv som etniske tyskere kontakte ambassaden og fylle ut riktig spørreskjema. Basert på resultatene av behandlingen, kan den avdøde innvandreren få rett til å bo i Tyskland og senere tysk statsborgerskap. Vurderingen av spørreskjemaet kan ta ganske lang tid - opptil 5 år. For de som immigrerte til Tyskland under dette programmet, gir staten ganske betydelig støtte: bolig, språkkurs, sosiale fordeler, etc.

Steg 2

Det neste alternativet for å reise til Tyskland er jødisk innvandring. Jødene får også permanent oppholdstillatelse i landet. Men siden 2005 har flyttingen av jøder fra landene i det tidligere Sovjetunionen blitt noe mer komplisert, så det ble ikke så lett å flytte til Tyskland under dette programmet. For å finne ut hvordan du skal reise til Tyskland for permanent opphold, må du sende inn en søknad på nettstedet til den tyske ambassaden.

Det skal bemerkes at verifiseringen av jødisk nasjonalitet nå er veldig streng, og en oppføring i kolonnen "nasjonalitet" i passet er ikke nok. I tillegg må du dokumentere foreldrenes jødiske røtter: presentere utdrag fra bøker i synagoger, gamle fotografier og så videre. I tillegg kreves obligatorisk kunnskap om tysk, bekreftet av et tilsvarende sertifikat. Jødene får en tre års oppholdstillatelse i landet. Deretter utvides det, men under en rekke forhold: tilstedeværelsen av en fast jobb, kunnskap om språket på høyt nivå, etc.

Andre borgere som vil vite hvordan de skal reise til Tyskland for permanent opphold, må først komme inn i landet med visum. Deretter, etter en viss periode og på visse vilkår, kan de forvente å få rett til permanent opphold i Tyskland.

Trinn 3

Det enkleste svaret på spørsmålet om hvordan å reise til Tyskland for permanent opphold er ekteskap eller familiegjenforening. Videre er det slett ikke nødvendig at ektefellen har tilstrekkelig formue til å støtte partneren. Han har krav på sosiale ytelser.

Anbefalt: