Hvordan Komme Deg Til Ulan-Ude

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Deg Til Ulan-Ude
Hvordan Komme Deg Til Ulan-Ude

Video: Hvordan Komme Deg Til Ulan-Ude

Video: Hvordan Komme Deg Til Ulan-Ude
Video: "ULAN UDE" Top 40 Tourist Places | Ulan-Ude Tourism | RUSSIA 2024, April
Anonim

Ulan-Ude ligger øst i Russland, utenfor Baikal-sjøen. Du kan komme deg til hovedstaden i Buryatia med tog, fly eller bil. I de fleste tilfeller, når du kjører fra de sentrale regionene i landet, er det mer praktisk å bygge en rute fra Moskva.

Hvordan komme deg til Ulan-Ude
Hvordan komme deg til Ulan-Ude

Bruksanvisning

Trinn 1

Den raskeste veien fra Moskva til Ulan-Ude er med fly. Denne flyvningen drives av tre flyselskaper. Flyene tar avsted fra Moskva tidlig om morgenen og ankommer om 5 timer og 45 minutter.

På grunn av regionens avstand er billettene ikke billige. Det er best å kjøpe dem på forhånd for å bruke mindre penger. Jo nærmere avreisedato, desto dyrere vil flyet koste. For studenter og pensjonister innførte regjeringen flysubsidier. Derfor må passasjerer i disse gruppene sjekke transportørene på forhånd vilkårene for å gi privilegiet.

Steg 2

Med tog vil reisen fra Moskva til Ulan-Ude ta 3 dager og maksimalt 23 - minimum 9 timer. Det er en spesiell rute "Moskva - Ulan-Ude", om sommeren økes antall tog på den. Men forbipasserende tog kan også brukes. En av de billigste er Moskva - Chita, de dyreste er Moskva - Ulan Bator og Moskva - Vladivostok.

Trinn 3

For å spare penger på veien, kan du kjøpe en billig flybillett fra Moskva til Irkutsk, og deretter ta et passerende tog til Ulan-Ude. Togreisen vil ta 8-10 timer, så ofte velger reisende et reservert sete eller delt vogn. Denne metoden er populær blant studenter.

Trinn 4

Avstanden fra Moskva til Ulan-Ude er mer enn 5600 km. Dette betyr at det kreves mye drivstoff hvis du planlegger å dekke stien med bil. Legg til kostnadene for en overnatting (på hotell eller herberger i store byer - fra 1500-2000 rubler for to) og måltider på en kafé (fra 200 rubler per måltid per person). I tillegg erstattes asfaltoverflaten i noen områder med en grusvei.

Når du velger en kafé, er det bedre å foretrekke de der lastebiler har samlet seg, siden lastebilførere kjenner de beste serveringsstedene på motorveien. Og når du forlater store byer - fyll på drivstoff, for jo nærmere destinasjonen du er, desto sjeldnere er bensinstasjoner.

Anbefalt: