Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Utlandet I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Utlandet I
Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Utlandet I

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Utlandet I

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Utlandet I
Video: Hvem er du: Lydia eller Stian? 2024, April
Anonim

For de som skal på ferie til et annet land for første gang, vil det være nyttig å vite dets indre livsstil på forhånd, noe som gjør det mulig å unngå vanskelige situasjoner i fremtiden. Dette gjelder spesielt de som planlegger ferien i asiatiske land, hvis moralske prinsipper er vesentlig forskjellige fra de europeiske.

Hvordan du skal oppføre deg i utlandet
Hvordan du skal oppføre deg i utlandet

Det er nødvendig

Notat om atferdsreglene i landet der kupongen ble kjøpt

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du drar på ferie, må du spørre et reiseselskap eller finne ut på egenhånd om skikkene i landet du skal besøke. Hver stat har sine egne regler, og deres uvitenhet kan føre til triste konsekvenser: for eksempel i Singapore må du betale en enorm bot for tyggegummi eller annet søppel som kastes på bakken, og i De forente arabiske emirater kan du ikke offentlig demonstrere din følelser.

Steg 2

Du må tenke på hvordan du skal oppføre deg i utlandet lenge før du går ombord på flyet. Dette emnet er spesielt relevant selv når du samler garderobeskap. Så i land som forkynner islam, oppfordres ikke for åpne og trossende klær. Og hvis shorts, tette bukser og korte skjørt er akseptable på hotellområdet, er det bedre å ikke dra på utflukter i denne formen. Befolkningen i Egypt er mer lojal mot oppførselen til turister, og de strengeste skikkene til innbyggerne i India, her kan de til og med kreve å bruke hodeplagg.

Trinn 3

Reglene for turister dekker også oppførselen når de besøker templer. Hva for europeere er bare et arkitektonisk monument, for lokalbefolkningen er det et gjenstand for tilbedelse. Derfor må du ikke prøve å klatre opp Buddha-statuen for å få mer spektakulære bilder eller posere for avslappet i moskeen.

Trinn 4

Lytt nøye til anbefalingene i guiden, som lettest sier hva som ikke skal gjøres kategorisk. Ta godt vare på representantene for den lokale floraen og faunaen, ikke prøv å rive av et stykke natur og ta det med deg som en suvenir: for eksempel, i Egypt er det en stor bot for å prøve å ta ut villkorall.

Anbefalt: