Hvor Du Skal Dra Om Sommeren For å Slappe Av Alene

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra Om Sommeren For å Slappe Av Alene
Hvor Du Skal Dra Om Sommeren For å Slappe Av Alene

Video: Hvor Du Skal Dra Om Sommeren For å Slappe Av Alene

Video: Hvor Du Skal Dra Om Sommeren For å Slappe Av Alene
Video: JURA MOUNTAINS: A ride from SWITZERLAND to FRANCE – KICK OFF to my new adventure 2024, Kan
Anonim

Det skjedde slik at kroppen krever obligatorisk hvile om sommeren. Og den beste måten å gjøre dette på er å endre ditt vanlige miljø og gå på reise. Heldigvis, både i vårt land og i utlandet, er det mange interessante steder hvor du kan gå selv alene.

Hvor du skal dra om sommeren for å slappe av alene
Hvor du skal dra om sommeren for å slappe av alene

Strandferie

Om sommeren vil jeg spesielt nyte det asurblå vannet, den hvite sanden og den milde solen. Hvis du har et slikt ønske, kan du dra til ditt opprinnelige Svartehav, hvor svømmesesongen åpner i slutten av mai. I Sotsji, Anapa og Gelendzhik, i tillegg til strandferier, vil turister finne et rikt utfluktsprogram. Og hvis du vil ha et mer tilbaketrukket sted, er det bedre å gå til små landsbyer, for eksempel til Dzhanhot.

Det er bedre å bestille hotell på forhånd, via Internett eller telefon, og du kan leie et rom fra en privat eier rett på stedet.

Svartehavet venter på strandelskere på Krim, hvor ferierende også kan dra på spennende utflukter til historiske severdigheter. Krim er også kjent for sin meget vakre natur, som er spesielt behagelig å hvile i foten av den. Du kan også ha en god ferie i utlandet. Tyrkia er for eksempel et ideelt feriealternativ for de som ikke har funnet et selskap for seg selv. Du trenger ikke å bekymre deg for overnatting eller måltider, fordi du bestiller alt dette på forhånd. Og på hotellet kan du alltid møte noen, og så ha det gøy sammen på stranden eller under utflukter.

Hvis du liker en mer avslappende ferie, er det bedre å gå til en av de små landsbyene Kemer eller Alanya, og de som liker å ha det gøy til morgenen, vil finne den vakre og støyende byen Marmaris.

Hvis Tyrkia ikke appellerer til deg, kan du dra til Hellas, Kroatia, Montenegro, Spania eller Bulgaria. Der kan du bo på luksuriøse all-inclusive-hoteller, samt leie et rom eller en liten leilighet fra privatpersoner. En luksuriøs strandferie kombineres der med et rikt utfluktsprogram med lokale attraksjoner, så du vil definitivt ikke kjede deg, selv ikke alene.

Utflukteruter

Sommerferie kan tilbringes ikke bare på stranden, men også på utflukter. Hvis du skal reise alene, er det best å ta en busstur til flere land - på denne måten vil du alltid være sammen med landsmenn og under veiledning av en guide. Eller kjøp en tur med utflukter til et land, gå til lokale attraksjoner hver dag. For elskere av vakker arkitektur, rik kultur og mangeårige tradisjoner, er det best å gå til Portugal, Frankrike eller Italia. Du vil definitivt ikke kjede deg der, for hver dag i disse landene kan du oppdage nye steder for deg selv. Spania, Tyskland, Tsjekkia og andre europeiske land venter alltid på sine gjester. De som leter etter kjøligere klima, kan reise til de skandinaviske landene og besøke Finland, Danmark, Sverige eller Norge. Du kan også ha en god sommer i Baltikum med sin spesielle arkitektur, barskog og strender med et kjølig Østersjø og hvit sand.

Anbefalt: