Hvordan Reise I Italia Alene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Reise I Italia Alene
Hvordan Reise I Italia Alene

Video: Hvordan Reise I Italia Alene

Video: Hvordan Reise I Italia Alene
Video: Город Барселона. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, April
Anonim

Uavhengig reise er alltid mange inntrykk og følelser, selv om du ikke reiser så langt hjemmefra. Hvis du planlegger en uavhengig tur, for eksempel til Italia, er du garantert levende minner.

Hvordan reise i Italia på egen hånd
Hvordan reise i Italia på egen hånd

En uavhengig tur til Italia krever nøye planlegging, som kan gi deg muligheten til å bli kjent med alle severdighetene i dette landet.

Reiseplanlegging

Det anbefales å begynne å forberede seg på en uavhengig reise ved å bestemme ruten: Tross alt vil dine neste trinn avhenge av det, for eksempel å velge hotell. Så en av de mest praktiske måtene å komme seg til landet er å bruke en flytur. For det første gir denne typen transport betydelige besparelser i dyrebar tid som kan brukes på å besøke bestemte interessante steder. For det andre gir flyselskapene i dag turister et stort utvalg av ruter til forskjellige byer i Italia. For eksempel, hvis du er mer interessert i arkitektoniske og historiske severdigheter, kan du dra til Roma eller Venezia, hvis du vil fylle på garderoben din med eksklusive gjenstander av italienske designere - til Milano, og hvis målet ditt er å nyte Middelhavet, gå til Rimini. Det er ganske enkelt å velge en passende rute og kjøpe den nødvendige billetten ved hjelp av en av de populære flysøkemotorene, for eksempel www.skyscanner.ru eller www.aviasales.ru.

I tillegg, hvis du bestemmer deg for ikke bare å tilbringe hele ferien i en italiensk by, men også å reise rundt i landet, må du bestemme deg for reisemetoden. Hvis du kjører og føler deg trygg bak rattet, er det praktisk å leie bil. Dette vil gi deg enestående bevegelsesfrihet og muligheten til å se mange interessante steder utenfor de populære turistveiene. Vel, hvis du er redd for å kjøre i et fremmed land, kan det beste alternativet være å reise med tog: de er punktlige nok og har et omfattende nettverk av ruter som lar deg komme dit du ønsket. I tillegg gir den italienske jernbanen turister muligheten til å kjøpe billetter online for de fleste togene. Du kan gjøre dette ved å besøke nettstedet www.trenitalia.com.

Hotellvalg

Etter at du har bestemt deg for ruten, lengden og antall dager i hver by, kan du begynne å velge hotell. Som regel, selv i små byer i Italia, er det mange hoteller og pensjonater, så for å ikke ta feil valg, er det nyttig å lese anmeldelser fra folk som allerede har besøkt stedet du liker. Dette kan gjøres ved hjelp av et av de populære hotellbookingsystemene, for eksempel booking.com eller hotels.com.

Innlevering av dokumenter for visum

Italia er et av landene som har undertegnet Schengen-avtalen, og derfor trenger du et Schengen-visum for å besøke dette landet. Prosessen med å skaffe den i dag er imidlertid ikke så vanskelig. Først må du utarbeide en komplett pakke med dokumenter som skal legges ved visumsøknaden din. Du kan gjøre deg kjent med denne listen på nettstedet til det italienske Visa Application Center italy-vms.ru.

Deretter kontakter du visumsenteret der du bor med denne pakken, og forutsatt at du gjorde alt riktig, innen en periode som vanligvis ikke overstiger to uker, vil du motta pass med visumklistremerke. Og mens du venter på visum, kan du avgrense og forbedre ruten mens du studerer severdighetene som er planlagt å besøke.

Anbefalt: