Hvorfor Havet Er Nyttig

Hvorfor Havet Er Nyttig
Hvorfor Havet Er Nyttig

Video: Hvorfor Havet Er Nyttig

Video: Hvorfor Havet Er Nyttig
Video: "En Verden Af Plastik": Introduktion 2024, April
Anonim

Du kan synge en ode til havet og strandhvilen så lenge du vil. Og det er verdt det. Sjøen er veldig effektiv i å helbrede både kroppen og sjelen vår. Styrker helsen og gir styrke. Det er lett å elske havet, det gjengjelder nesten alltid.

Hvorfor havet er nyttig
Hvorfor havet er nyttig

Svømming i blodtilførselen, normaliserer blodtrykket, reduserer hjertefrekvensen, stivner, hjelper til med å holde kroppen i god form, forbedrer kroppsholdningen.

- masser bena forsiktig og ikke aggressivt, og hvis du legger deg ned, så rumpa, ryggen, magen, hoftene. Denne massasjen slapper av, lindrer tretthet, gir et kraftig løft av energi. Inkludert den som aktivt vil bidra til å takle høst- og vinterdepresjonen.

- kompensere for mangel på vitamin D i kroppen, styrke beinvev, tørr kviser.

- en utmerket massasje for føtter … hender, ansikt, lår. Strandmassasje forbedrer funksjonen til indre organer, lanserer lymfesystemet, aktiverer blodsirkulasjonen og forbedrer luftveiene.

- dette er en naturlig peeling, bedre enn noen skrubb, det vil fjerne døde celler i epidermis. Det er nyttig å ligge på den varme havsanden for mennesker med lungesykdommer og bronkier.

er en utmerket trener for øyehelse. Å se på avstanden, og deretter fokusere på nære gjenstander, er spesielt nyttig for de som lider av nærsynthet eller jobber mye på datamaskinen. Det er også bra å se på måkenes flukt.

Sammensetning av sjøvann:

Kalsium - vil bidra til å bli kvitt depresjon, forbedre tilstanden til bindevev, beskytte mot penetrasjon av infeksjoner og normalisere blodpropp.

- eliminere hevelse, slappe av muskler, forhindre utvikling av allergier.

vil roe deg ned.

Svovel - toner huden, takler soppen.

Klor - vil bidra til dannelsen av blodplasma og magesaft.

Kalium - vil rense hudcellene.

Jod - senker høyt blodkolesterol, normaliserer skjoldbruskkjertelen og hjelper hjernen.

- vil danne kroppens immunforsvar.

- vil delta i dannelsen av beinvev.

Silisium - vil hjelpe karene å holde seg elastiske i lang tid.

Anbefalt: