Skisteder I Østerrike

Skisteder I Østerrike
Skisteder I Østerrike

Video: Skisteder I Østerrike

Video: Skisteder I Østerrike
Video: Top 15 Best Ski Resorts In Austria, 2020 2024, Kan
Anonim

Landet Alpene - Østerrike er kjent for sine skisteder. Når vinteren begynner, øker strømmen av turister som elsker aktiv hvile betydelig. Lokalbefolkningen holder messer, serverer varmt slag og selger ristede kastanjer.

Østerrike. Fjellene
Østerrike. Fjellene

Ferieanlegget Zell am See ligger i Salzburg. Det er en pittoresk innsjø som isen smelter om sommeren. Dette gjør det mulig for turister å stå på vannski. Bakken på feriestedet passer for alle ferdighetsnivåer. En midlertidig barnehage for småbarn ligger på territoriet til Zell am See.

Ski er et utrolig pittoresk område. Men for å være ærlig, passer disse bakkene bare for de som kom for å studere. Hvis du er profesjonell, vil ikke adrenalin være nok for deg her. Løypenes lengde er veldig liten, det er praktisk talt ingen bratte bakker, så hvis du er en erfaren "skiløper", vil du ikke være interessert her. Av denne grunn er det ikke mange unge mennesker på dette feriestedet.

Men selvfølgelig er det i tillegg til skisteder mange andre underholdninger i Østerrike, som bowling, kafeer, klubber, restauranter, skøytebaner og mye mer, for ditt valg og smak. Prisene i Østerrike er litt over gjennomsnittet, men til tross for dette er Alpene verdt å besøke minst en gang. Lokalt kjøkken, kaffebarer med deilige desserter som du bare kan smake på i dette landet, Wienerkaffe, Sachertorte i henhold til gamle oppskrifter, gå til Wien Opera. Alt dette kan du gjøre her, i landet med grønne enger - Østerrike.

Anbefalt: