Hvordan Fjerne Reiseforbudet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Reiseforbudet
Hvordan Fjerne Reiseforbudet

Video: Hvordan Fjerne Reiseforbudet

Video: Hvordan Fjerne Reiseforbudet
Video: I studio med Nicolay Ramm 2024, Kan
Anonim

Mer nylig fikk namsmenn nye fullmakter. Nå har de lovlig rett til å pålegge skyldneren en midlertidig begrensning for å forlate Russland.

Hvordan fjerne reiseforbudet
Hvordan fjerne reiseforbudet

Basert på hva begrensningen er pålagt

Først og fremst er det verdt å forstå hvorfor reiseforbudet ble innført. Som regel kan det bare være to slike grunner: namsmannens rekkefølge eller retten.

Mange skyldnere mener at dette forbudet bryter med artikkelen i Grunnloven til Den russiske føderasjonen "Konvensjon for beskyttelse av menneskerettigheter og grunnleggende friheter" 15. august 1996, men dette er ikke tilfelle. I dette tilfellet er denne artikkelen ikke anvendelig, og utreise er begrenset på grunnlag av den føderale loven "Om prosedyren for utreise av Den russiske føderasjon og innreise i Russland" og den føderale loven "om tvangsfullbyrdelsesprosedyrer".

Som regel kan absolutt alle få en slik begrensning. Det er nok bare én gang å ikke betale skatt eller bøter.

Imidlertid er dette bagateller, det er også mer alvorlige grunner, for eksempel manglende betaling av lån, underholdsbidrag, bolig og fellestjenester, eller å ha en straffeattest uten å sone en dom.

Noen tror feilaktig at hvis det ikke ble prøvd, kan det ikke være snakk om et forbud. Men ikke alt er så enkelt, grunnlaget for å innføre et forbud kan være en beslutning fra andre organer, for eksempel: skatteinspeksjonen, arbeidstilsynet, så vel som politiet og trafikkpolitiet.

Er det mulig å oppheve reiseforbudet

Men hvis det fortsatt er forbud mot å reise, er det en måte å fjerne det på?

Som regel er en av de enkleste måtene å løse dette problemet å betale av gjeld.

Hvis forbudet mot å forlate var et resultat av en rettsavgjørelse, kan det også alltid ankes. Dessverre har du ikke mye sjanse for å lykkes. Det tar vanligvis bare tid og resultatet er det samme.

Kanskje disse måtene å fjerne begrensningen er de eneste på.

Du bør imidlertid være oppmerksom på at beslutningen om å begrense reiser bare er seks måneder fra datoen for mottakelse fra reguleringsmyndighetene. Etter denne perioden mister den gyldigheten. Men hvis gjelden ikke blir betalt, utvides oppløsningen.

Men hvis du likevel betalte hele gjeldsbeløpet, betyr ikke det i det hele tatt at du i morgen vil bli løslatt i utlandet. Å fjerne begrensningen tar minst tre uker. I løpet av denne tiden bør det utstedes en ny rettskjennelse som sendes til tollavdelingen i Moskva. I praksis tar denne prosessen opptil tre måneder.

Til dags dato er det ingen informasjonskilder som kan gi informasjon om gjeldende reiseforbud. Imidlertid kan du finne ut litt informasjon på den offisielle nettsiden til Federal Tax Service og nettstedet for namsmenn.

Anbefalt: