Noen Av Landemerkene I Rio De Janeiro

Noen Av Landemerkene I Rio De Janeiro
Noen Av Landemerkene I Rio De Janeiro

Video: Noen Av Landemerkene I Rio De Janeiro

Video: Noen Av Landemerkene I Rio De Janeiro
Video: Rio De Janeiro Blue 2024, Kan
Anonim

Rio de Janeiro er en unik by som mange turister fra hele verden drømmer om å besøke. Verdensberømte strender ligger her, og de berømte brasilianske karnevalene er kjent for mange mennesker fra hele verden. Det er interessante steder i Rio som er verdt et besøk for turister.

Noen av landemerkene i Rio de Janeiro
Noen av landemerkene i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er en av de største byene i Brasil, som er rik på attraksjoner som spenner fra vakre hvite sandstrender til historiske steder.

Statuen av Kristus Frelseren, som hever seg over byen og fungerer som et symbol på kristendommen i Brasil, forblir ubemerket av noen. Denne statuen er en av de største statuene i verden. Utsikten over landskapet er så unik at den tar alles pust fra seg og ikke forlater likegyldig, spesielt når solen stiger eller går ned.

Sugarloaf Mountain stiger 400 meter over den rolige og milde Gwanabara Bay. Steinen er et av de fantastiske tilleggene til de steinete åsene på kysten. Hvis du tar en tur på taubaner, vil enhver turist oppleve en utrolig følelse, da en panoramautsikt over Rio de Janeiro åpner seg foran en person.

På kysten av byen Rio de Janeiro er Copacabana-stranden 4 kilometer lang. Stranden tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år da havvannet er krystallklart og det er to berømte historiske forter på begge sider av stranden.

Maracanã Stadium er det største stadionet i Brasil og fungerer som et utmerket sted for både fotballturneringer og kulturelle arrangementer, konserter og andre spill.

Anbefalt: