Hvor Du Kan Dra Med Barn

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Kan Dra Med Barn
Hvor Du Kan Dra Med Barn

Video: Hvor Du Kan Dra Med Barn

Video: Hvor Du Kan Dra Med Barn
Video: Pjecebolaget | Tæt på sandheden | DR2 2024, April
Anonim

Ferie er en av de mest etterlengtede og elskede periodene i arbeidende menneskers liv. Det er en god tid å tilbringe med familien din for å få full kommunikasjon med hverandre. Men hvis du skal reise med barn, må du være seriøs med å velge et land og et feriested.

Hvor du kan dra med barn
Hvor du kan dra med barn

Bruksanvisning

Trinn 1

Barneleger anbefaler ikke å reise lange avstander med spedbarn, da enhver endring i klima og flyreiser kan påvirke helsen deres negativt. Hvis du bestemmer deg for å fly, velg et land nær deg med lignende klimatiske forhold. Og prøv å komme på ferie i minst en måned, slik at den lille har tid til å akklimatisere seg.

Steg 2

Spania, Hellas, Kreta, Frankrike, Bulgaria og Montenegro er ypperlig for familier med små barn. I disse landene kan du velge innkvartering for enhver smak og budsjett - fra en leilighet med alle fasiliteter i en liten vakker landsby til et luksuriøst all inclusive-hotell i det mest populære feriestedet. Strandsesongen der varer fra slutten av mai til midten av september, og behagelig varmt vær varer enda lenger. Ferier i disse landene vil bli husket for sin vakre natur og det azurblå havet.

Trinn 3

Du kan ha en god hvile med barn i Tel Aviv, hvor luksushoteller også er bygget for ferierende. I tillegg kan du leie en koselig leilighet for hele familien nær sjøen. Det er spesielt hyggelig å slappe av i Israel i april-mai og høsten, når lufttemperaturen ikke forstyrrer å tilbringe mye tid på stranden eller spasere langs de fargerike gatene.

Trinn 4

Et mer økonomisk alternativ kan være Tyrkia og Egypt, som lenge har vært valgt av russiske turister. Der kan du slappe av med alle bekvemmeligheter og svømme i det klare havet, noe som er veldig viktig for barn. I tillegg, for å underholde de små gjestene, har nesten alle hotell et team av animatorer, spesielle grunne bassenger og vannsklier. Det er bedre å bare reise til Egypt med barn om våren eller høsten, da det er veldig varmt der om sommeren.

Trinn 5

Med eldre barn og tenåringer kan du dra til et av de oppførte landene, samt til asiatiske alpinanlegg. I sistnevnte tilfelle bør ferien planlegges i minst 2 uker. De vil være interessert i ethvert europeisk land, hvor utflukter til lokale attraksjoner kan alterneres med besøk til akvarier, dyreparker eller vitenskapsmuseer for barn.

Trinn 6

Du kan også reise med barn til din opprinnelige Svartehavskysten i Krasnodar-territoriet eller Krim. Men hvis du ikke vil fange folkemengder med turister og det skitne havet, er det bedre å planlegge en ferie i juni eller begynnelsen av september.

Anbefalt: