Hvilke Sanatorier Er Det På Krim

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Sanatorier Er Det På Krim
Hvilke Sanatorier Er Det På Krim

Video: Hvilke Sanatorier Er Det På Krim

Video: Hvilke Sanatorier Er Det På Krim
Video: Крим, як це було / Crimea. As it was / Крым, как это было 2024, April
Anonim

Krimhalvøya er rik på alpinanlegg. Dusinvis av forskjellige sanatorier og kursteder ligger langs hele Svartehavskysten. De er kjent for sitt helbredende klima, helbredende gjørme, mineralvann og termiske kilder.

Sanatorier på Krim
Sanatorier på Krim

Bruksanvisning

Trinn 1

I Bolshaya Yalta-regionen, mellom landsbyen Gudzuf og Nikitsky botaniske hage, ligger Ai-Danil sanatorium. Det er ikke bare fjell, havet og enebærlunden, men også en moderne medisinsk base med en seriøs og profesjonell tilnærming. Sanatoriet er egnet for behandling og forebygging av sykdommer i hjerte- og nervesystemet, luftveiene og mage-tarmkanalen. Pasienter får tilbud om balneoterapi, hydropati, gjørmeterapi, akupunktur, fysioterapi, saltgrotter, massasje. Helsestedet ligger i landsbyen Danilovka, st. Lesnaya, 4.

Steg 2

Pusten fra fjellkjedene blandes av havbølger på territoriet til sanatoriet "Alushta", som er et av de eldste og beste kurstedene på Krim. Folk kommer hit for behandling av luftveissykdommer og rehabilitering etter operasjon i lungene. Pasienter med bronkialastma får effektiv behandling. Blant tjenestene som tilbys er diodynamisk terapi, amplipulse, darsonval og osekeritoterapi.

Trinn 3

For utvinning og behandling velger mange sanatoriet "Dnepr", som ligger i Evpatoria, Vest-Krim. Helsestedet har utviklet metoder for behandling av sykdommer i nervesystemet, muskuloskeletale systemet, gynekologi og luftveisorganer. Det er grunnleggende kurs for behandling av hud- og hjerte- og karsykdommer. Ferierende får råd fra høyt kvalifiserte leger og medisinske prosedyrer, som inkluderer helio- og thalassoterapi, fysioterapiøvelser, urtebad, forskjellige dusjer, inhalasjoner og lysterapi.

Trinn 4

I byen Saki fungerer sanatoriet "Poltava-Krim" hele året. Her behandler de infertilitet, prostatitt, muskuloskeletale systemet og hudsykdommer. Saki er kjent over hele verden for sin unike gjørme og helbredende saltsjø, som effektivt brukes til å behandle spesialiserte sykdommer.

Trinn 5

En av lederne blant alpinanleggene på Krim er kurstedet "Kurpaty", som ligger 8 km fra Jalta. Han spesialiserer seg på behandling og forebygging av sykdommer i øvre luftveier. For dette tilbys metoder som inhalasjon, fysioterapi, fytobar, elektro-slamterapi, aerophytoion-terapi, etc.

Trinn 6

Utes sanatorium ligger på Cape Plaka, nær Medved-fjellet. Fungerer med sykdommer i nerve- og kardiovaskulære systemer, psyko-vegetative lidelser og luftveisorganer. Her, i tillegg til en moderne medisinsk base, er det en utviklet infrastruktur for et komfortabelt opphold og et hyggelig opphold.

Anbefalt: