Turistregistrering: Problemer Og Løsninger

Innholdsfortegnelse:

Turistregistrering: Problemer Og Løsninger
Turistregistrering: Problemer Og Løsninger

Video: Turistregistrering: Problemer Og Løsninger

Video: Turistregistrering: Problemer Og Løsninger
Video: MINUSER TIL AT LEVE I TYRKIET / Top 7 ulemper efter 16 års ophold i Tyrkiet / Tyrkiet 2021 2024, April
Anonim

Ved ankomst til et fremmed land må du alltid gjennomgå midlertidig registrering på bostedet. For å unngå potensielle problemer, bør alle dokumenter utarbeides på forhånd.

Turistregistrering: problemer og løsninger
Turistregistrering: problemer og løsninger

Hvordan er registreringen av turister i Russland?

Det er alltid hyggelig å tilbringe sommerferien, ferien eller bare noen få helger i utlandet. Og det blir enda hyggeligere når alt papirarbeidet med papirarbeid blir løst allerede før turen starter. I denne prosessen oppstår det ofte problemer under registreringen.

Hvis en person kommer til et annet land av en eller annen grunn (forretningsreiser, ferier, for å besøke bestemoren), må han registrere seg på bostedet - på et hotell, i en leid leilighet eller i leiligheten til sine bekjente. I tillegg, ifølge loven, må en turist registrere seg innen to dager etter ankomst til et hvilket som helst turistland.

I Russland er turister registrert i henhold til disse reglene. For å registrere deg i Russland, må du oppgi passdataene dine, samt informere formålet med oppholdet ditt i landet. Som regel foregår registrering for turister på ambassaden, hvor den reisende får alle de offisielle dokumentene som er nødvendige for registrering. Kostnaden for registrering i Russland avhenger direkte av lengden på oppholdet i landet. Hvis en turist ankommer landet i mindre enn en måned, vil prisen være omtrent 1200 rubler, og hvis oppholdet i Russland varer mer enn tre måneder, vil kostnaden være 2900 rubler.

Registrering for turister i Russland er ikke så rask. For rask registrering må du kjenne listen over grunnleggende dokumenter du trenger. I dette tilfellet vil det være mulig å registrere seg i løpet av få minutter. Registrering av en turist kan finne sted både på vennenes bosted og på adressen til hotellet der ferierende bor. Hvis registreringen ikke gjennomføres i tide, kan turisten bli straffet, inkludert utvisning fra landet.

Utarbeidelse av dokumenter for utenlandsreiser

Så hvis du bare trenger å reise til et fremmed land som turist, trenger du for registrering bare å oppgi passinformasjonen din og bekreftelse på det bestilte hotellrommet. Hvis formålet med reisen er en forretningsreise, som kan ta flere måneder, vil du for registrering, i tillegg til pass og bostedsadresse, også trenge en arbeidsinvitasjon fra selskapet.

For å unngå problemer under registreringen, kan du kontakte et advokatfirma på forhånd, som vil hjelpe deg med å korrekt utarbeide alle nødvendige dokumenter.

Anbefalt: