Hvordan Man Oppfører Seg I Jungelen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Man Oppfører Seg I Jungelen
Hvordan Man Oppfører Seg I Jungelen

Video: Hvordan Man Oppfører Seg I Jungelen

Video: Hvordan Man Oppfører Seg I Jungelen
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Jungelen er veldig forskjellig fra skogene i midtbanen, for å overleve må du oppføre deg der på en helt annen måte. Selv om du deler deg fra gruppen eller guiden, kan du gå deg vill - vær rolig og prøv å ikke få panikk. Det er mye vegetasjon i jungelen, og den omgir deg fra alle kanter, så det er høy risiko for å utvikle klaustrofobi.

Hvordan man oppfører seg i jungelen
Hvordan man oppfører seg i jungelen

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du går inn i jungelen, kle deg i stramme, løse klær som dekker hele overflaten av kroppen, stikk den i sokker og hansker. Det er veldig viktig at klærne er holdbare. Hodeplagget skal være utstyrt med et nett som gir beskyttelse mot flygende insekter.

Steg 2

Prøv å bevege deg i valgt retning så mye som mulig. Merk deg alltid et landemerke som er synlig langveisfra, prøv å spore retningen ved solen. Jungelen er full av insekter, veps, landblodigler, giftige snegler, maur, reptiler som bare venter på at du bestemmer deg for å legge deg ned eller sitte på noe. Før du velger en jungelferie, bør du inspisere området nøye og velge et åpent område, borte fra stier og vannmasser.

Trinn 3

Fjern området for busker og gress (vær forsiktig, det kan være slanger). Grav et hull i midten for å lage fyr. Bruk bambusstammene til å ramme inn ly, og palmebladene til å dekke til. Legg den i form av fliser slik at de øvre bladene overlapper de nedre.

Trinn 4

Å lage en brann i jungelen er vanskelig på grunn av den høye luftfuktigheten. Men selv om du ikke har en lighter eller fyrstikker, kan du prøve denne metoden: ta fem tørre bambusstrimler. Stikk en av dem i bakken, brett resten på utsiden, parvis, med den konvekse siden ut. Plasser tørr tinder mellom hver planke. Etter å ha laget tverrgående hakk, begynn å bevege deg opp og ned til tinderen smelter.

Trinn 5

Hvis du bestemmer deg for å bade i en lokal vannkilde, må du være veldig forsiktig og utforske det grundig. I elver og innsjøer kan du ofte finne store og giftige slanger, krokodiller, piranhaer og andre rovdyr, så for å vaske deg er det bedre å øse litt vann og dusje deg selv, ellers kan svømming i jungelen være din siste.

Trinn 6

Ta drikkevann fra rennende bekker eller elver. Sørg for å koke den før du bruker den (hvis du ikke har spesielle tabletter som desinfiserer vann). Drikkevann kan også fås fra gjørmete bekker. For å gjøre dette, grav et dypt hull 0,5-2 meter fra kanten og vent til vannet siver og legger seg. Gode vannkilder er bambusskudd, druer, kokosnøtter.

Trinn 7

For å avgjøre om den spiselige frukten er foran deg eller ikke, observer apene. Som regel er alt de spiser også egnet for mennesker. Skal og kok alltid frukten hvis mulig. Forsiktig oppførsel vil hjelpe deg med å overleve i jungelen, selv om du ikke er kjent med alle planter og dyr.

Anbefalt: