Hvor Du Skal Dra I Moskva I Oktober

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra I Moskva I Oktober
Hvor Du Skal Dra I Moskva I Oktober

Video: Hvor Du Skal Dra I Moskva I Oktober

Video: Hvor Du Skal Dra I Moskva I Oktober
Video: Ar Maskva pasiruošus karui? / Is Moscow ready for war? / Готова ли Москва к войне? 2024, April
Anonim

I oktober er ikke Moskva alltid fornøyd med været, så denne måneden er det bedre å besøke teatre og museer, tilbringe tid på en kafé i godt selskap, eller aktivt slappe av i idrettsklubber og badeland.

Hvor du skal dra i Moskva i oktober
Hvor du skal dra i Moskva i oktober

Bruksanvisning

Trinn 1

Et besøk til noen av de sentrale museene i Moskva kan (i tilfelle godt vær) kombineres med en spasertur langs de pittoreske gatene i sentrum av Moskva. Arbat, Tverskaya vil sannsynligvis appellere til bygjester, Nikitsky og Gogolevsky boulevarder, malt med høstløvverk, vil glede romantiske par. Og etter å ha gått, kan du gå til Pushkin-museet eller Tretyakov-galleriet, hvor du kan vandre i timevis. Du kan se inn i museets forelesningssaler, der det ofte holdes interessante foredrag om livet til store kunstnere.

Steg 2

I oktober kommer de fleste teaterselskapene tilbake fra turneene. Derfor er det midt på høsten du kan se de mest interessante premiere og oppsiktsvekkende forestillingene. Hvis du elsker klassisk kunst, må du besøke Maly og Bolshoi Theatre, samt Stanislavsky Theatre. Moderne provoserende forestillinger kan sees på Youth Theatre eller i Lenkom. I begge Moskva kunstteatre kombineres repertoaret, det er både moderne og klassiske verk.

Trinn 3

Det er best å sitte ute på en restaurant eller kafé en kald og regnfull dag i oktober. Det er et bredt utvalg av slike etablissementer i Moskva, det er både de vanlige nettverkene, for eksempel "Shokoladnitsa" eller "Il Patio", og unike kunstkafeer som "Etre", hvor filmvisninger, forestillinger, forfatterlesinger og forestillinger tar plass. Kjøkkenet her er veldig eklektisk; menyen inkluderer retter fra forskjellige nasjoner i verden, så vel som uvanlige forfatteres.

Trinn 4

Hvis du vil glemme høsten en stund, kan du dra til et av badelandene i Moskva. Det er flere av dem i byen ("Fantasy", "Kva-Kva" og andre). Dette vil tillate deg å finne det nærmeste alternativet hjemme. Vannparker er forskjellige når det gjelder innhold og relaterte tjenester. For eksempel er ikke spa og badstue i alle parker, og antall sklier og bassenger er forskjellig.

Anbefalt: