Hvor Du Skal Dra For å Slappe Av I November I Russland

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra For å Slappe Av I November I Russland
Hvor Du Skal Dra For å Slappe Av I November I Russland

Video: Hvor Du Skal Dra For å Slappe Av I November I Russland

Video: Hvor Du Skal Dra For å Slappe Av I November I Russland
Video: kostromin - Mоя голова винтом (my head is a screw) English Lyrics 2024, April
Anonim

November er ikke den beste tiden for en ferie i Russland. I det meste av landet virker været ikke veldig attraktivt. Imidlertid er det flere steder som vil være av interesse for turister denne måneden.

Hvor du skal dra for å slappe av i november i Russland
Hvor du skal dra for å slappe av i november i Russland

Bruksanvisning

Trinn 1

Legg ut på en uforglemmelig reise. Hvis du vil se noe uvanlig, kan du gå til Kamchatka. En dags snøscootertur til Avachinsky vulkan vil bli husket i mange år. Nyt vulkanens skjønnhet og beundre de unike landskapene i et fjernt land. Du kan tilbringe ferien perfekt på tur i fjellet i Adler-regionen. I november kan du nyte gledene ved Svartehavet i et rolig miljø. På denne tiden av året har du muligheten til å besøke sanatoriene til lave priser.

Steg 2

Nyt skjønnheten til russiske hovedsteder. I november kan du finne noe spesielt i utseendet til Moskva og St. Petersburg. Hvis du er lei av utsikten over hovedstedene, kan du se på byene gjennom prismen til ethvert emne. Ta for eksempel en spasertur langs gatene i Dostojevskij Petersburg. Det er ingen keiserlig luksus her, livet er helt annerledes her. I november er Vladimirsky-prospektet og Sennaya-torget, Yusuposvsky-hagen og huset til Sonya Marmeladova spesielt sjarmerende. Moskva vil være hyggelig å se ovenfra. Besøk Sparrow Hills, gå opp til observasjonsdekket til Ostankino Tower, besøk observasjonsdekket til katedralen Kristus Frelseren.

Trinn 3

Besøk de kulturelle attraksjonene i hjemlandet vårt. Hvis du vil ta en kort tur på steder relatert til Russlands historie, kan du gå til Tyumen-regionen. Tyumen er den eldste byen i Sibir, Tobolsk var hovedstaden i den sibiriske provinsen. Forfatteren Ershov bodde i disse delene, Ermak døde her, Rasputin vokste opp på Tobolsk-landet, og decembristene var i eksil. Hvis du samtidig vil nyte naturen og se gamle festninger, kan du gå til Dagestan. Den klassiske ruten "Erpeli - Gunib" vil gjøre deg kjent med republikkens unike natur og med den århundrer gamle kulturen i regionen. De som ønsker å nyte den russiske outbacken, kan dra til Ryazan-regionen. Det er gode reserver her.

Anbefalt: