Hvor Du Skal Dra For å Slappe Av I November-desember

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra For å Slappe Av I November-desember
Hvor Du Skal Dra For å Slappe Av I November-desember

Video: Hvor Du Skal Dra For å Slappe Av I November-desember

Video: Hvor Du Skal Dra For å Slappe Av I November-desember
Video: Агророгоскоп нарезки и укоренения черенков в октябре 2021 года Плюс способ укоренения осенью 2021 2024, April
Anonim

November-desember er noen av de mest attraktive månedene for ferien. I november er for eksempel utenlandsreiser noe billigere, og i desember har reisende muligheten til å feire en fargerik jul i et annet land. I tillegg kan du i løpet av denne perioden velge snøvær for avslapning eller omvendt et varmt hav kombinert med en lys sol.

Hvor du skal dra for å slappe av i november-desember
Hvor du skal dra for å slappe av i november-desember

Bruksanvisning

Trinn 1

Strandelskere i begynnelsen av november kan dra til Israel, Egypt eller De forente arabiske emirater. På dette tidspunktet er det ikke lenger den skremmende sommervarmen og tettheten, men temperaturen på vannet og luften lar deg likevel nyte svømming og lange turer til lokale attraksjoner.

Steg 2

Behagelig vær i hele november vedvarer også i Tunisia og Marokko. Og i slutten av november og i desember kan du dra til den vakre øya Mauritius, Maldivene og Seychellene. På dette tidspunktet er det ingen tropiske dusjer, som lar deg svømme, sole deg på stranden, ta turer til lokale reserver og dykke mens du observerer livet i det marine livet gjennom hele ferien.

Trinn 3

I desember er det verdt å reise til Thailand, Bali eller Sri Lanka. Godt vær for en strandferie på dette tidspunktet på Cuba, Mexico, Den Dominikanske republikk, Kanariøyene og Sør-Amerika.

Trinn 4

For de som ønsker å glede seg over det travle før jul, er det best å dra til USA eller Europa. Siden begynnelsen av vinteren er gatene, kafeene og husene der dekorert med fargerike kranser, salgssesongen kommer i butikker, og deilig varm grog og gløgg selges på gatene. Belgia og Danmark har for eksempel en juleølfestival i desember. Og i nesten alle europeiske land åpner et storslått julemarked denne måneden. Og selvfølgelig vil turister finne et rikt utfluktsprogram til lokale attraksjoner.

Trinn 5

Fans av utendørsaktiviteter kan gå i desember til skistedene i Spania, Tsjekkia, Frankrike, Sveits og Østerrike, utstyrt med moderne heiser og mange hoteller for enhver smak og inntekt. Et stort antall gode skiløyper ligger også i Finland. Du kan også gå på snowboard der, og noen steder, for eksempel i Tsjekkia, kan du også svømme i varme kilder.

Anbefalt: