Hva Er Måtene å Kjøpe Flybilletter Billigere?

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Måtene å Kjøpe Flybilletter Billigere?
Hva Er Måtene å Kjøpe Flybilletter Billigere?

Video: Hva Er Måtene å Kjøpe Flybilletter Billigere?

Video: Hva Er Måtene å Kjøpe Flybilletter Billigere?
Video: 🌀 Exit Strategy | COMEDY | Kevin Hart, Jameel Saleem | Full Movie in English 2024, Kan
Anonim

Kostnaden for flybilletter kan variere betydelig avhengig av tidspunktet, flyforholdene eller stedet du bestiller plassene dine på. Finn ut noen triks for å hjelpe deg med å spare på ferien.

Hva er måtene å kjøpe billigere billetter på?
Hva er måtene å kjøpe billigere billetter på?

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk alltid billettpriser på flere nettsteder. Bruk søkemotorer og offisielle flysider. Hvis du behersker et fremmed språk, kan du besøke billettsidene i andre land. Bare sjekk uttaksvalutaen nøye når du handler på fremmedspråktjenester. Noen ganger er det en dobbel konvertering av verdi. Penger må belastes i den offisielle valutaen i landet som eier nettstedet.

Steg 2

Hvis du flyr med en familie, sjekk hvor mye flyet koster for alle voksne og barn, og deretter individuelt og i forskjellige varianter. Noen ganger er det mer lønnsomt å kjøpe seter på en passasjerfly ikke for alle familiemedlemmer samtidig, men i noen få trinn.

Trinn 3

Last ned mobilapper for å spare penger. Det er flere tjenester som tilbyr tilbud i siste øyeblikk til gode priser. Dermed kan du hvile deg for et rent symbolsk beløp. Selvfølgelig er det lite sannsynlig at dette alternativet vil appellere til de reisende som er vant til å planlegge ferien på forhånd. Noen ganger må det faktisk kjøpes bilag nesten en dag før avreise.

Trinn 4

Kjøp billetter og betal for hotell med kort som har tilbake penger. Det er en serie kredittkort som har spesielt høy avkastning på denne typen kjøp.

Trinn 5

Sjekk alle alternativene for hvordan du kan komme til destinasjonslandet eller byen. Noen ganger er det mer lønnsomt å fly til et nabobygg, og komme til stedet med bil eller tog. Det samme gjelder avgangsflyplassen.

Trinn 6

Se på tilkoblingsfly hvis du ikke har noe imot å kaste bort tid på flyplasser. Det er et annet triks som erfarne reisende bruker. Se flyreiser med overføringer til forskjellige byer og land i byen du trenger. Overraskende nok er det noen ganger mer lønnsomt å kjøpe en billett over lengre avstand og forlate flyplassen ved overføringsstedet.

Anbefalt: