Hvordan Kjøpe Billige Flybilletter Online

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Billige Flybilletter Online
Hvordan Kjøpe Billige Flybilletter Online

Video: Hvordan Kjøpe Billige Flybilletter Online

Video: Hvordan Kjøpe Billige Flybilletter Online
Video: Billige flybilletter 2024, April
Anonim

En flybillett kan være en stor kostnad på ferien din hvis du ikke tenker på å få den billig online på forhånd. Du kan betale online for nesten alle flyoperatørers tjenester.

Hvordan kjøpe billige flybilletter online
Hvordan kjøpe billige flybilletter online

Bruksanvisning

Trinn 1

Prøv å finne ut datoen for avreise på forhånd. Hvis du drar på ferie om seks måneder, kan du spare betydelig på flyet. Mange flyselskaper har av og til forskjellige kampanjer og gir rabatter for passasjerer. Du kan bare dra nytte av et av spesialtilbudene hvis du sporer kostnadene for flybilletter på forhånd.

Steg 2

Vær oppmerksom på at du kan spare på flyet ditt hvis du reiser uten bagasje. I håndbagasje, hvis størrelse lar deg ta nok ting, og vekten av det sjelden blir sjekket ved innsjekking, kan du legge klær, sko og til og med kosmetikk hvis du først heller dem i flasker med et volum på ikke mer enn 100 ml. Du kan ha opptil 10 av disse rørene og krukkene med væsker med deg på flyet. Tenk på at du ikke bare vil påvirke prisen på flybilletten, men du vil også spare tid på å vente på bagasjekrav på flyplassen.

Trinn 3

Når du ber om en onlineoperatør, kan du variere datoene for avreise og ankomst. På denne måten kan du finne den mest fordelaktige kombinasjonen og kjøpe en billig flybillett. For eksempel, på Anywayanyday.com kan du stille pluss minus 3 dager fra avreisedato og ankomst og velge operatøren som tilbyr det beste alternativet. Billettprisen kan variere i en gunstig retning for deg hvis du er klar til å fly med en eller flere overføringer. Når du har tid til overs og kan skifte reisetid litt, kan dette alternativet være en enorm besparelse.

Trinn 4

Ikke vær lat å sjekke kostnadene for avgang fra nærliggende byer. Noen ganger er det mer lønnsomt å komme seg til en annen flyplass og kjøpe en flybillett med stor rabatt. Selvfølgelig er dette alternativet egnet for de som har tid til overs. For øvrig er det en feil å tro at flyreiser fra Moskva og St. Petersburg alltid vil være billigere. Noen ganger holder flyselskaper kampanjer der bare andre byer i landet deltar. Derfor må du vurdere alle alternativene som nettsteder tilbyr.

Anbefalt: