Hvordan Kjøpe Billige Billetter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Billige Billetter
Hvordan Kjøpe Billige Billetter

Video: Hvordan Kjøpe Billige Billetter

Video: Hvordan Kjøpe Billige Billetter
Video: Hvordan kjøpe billett til Disney-quiz! 2024, Kan
Anonim

Ingen ønsker å betale for mye hvis det er en mulighet til å kjøpe billige billetter. Tross alt skader aldri ekstra penger når du reiser eller på forretningsreise. Det er flere måter å kjøpe billige fly- eller togbilletter på nettet. Men uansett hvor du skal, bør du først bestemme hvilken type transport. Hvis du kan komme deg til destinasjonen din både med fly og tog, må du sammenligne priser på jernbane- og flybilletter og velge hva som er billigere.

Hvordan kjøpe billige fly- og togbilletter
Hvordan kjøpe billige fly- og togbilletter

Det er nødvendig

en datamaskin koblet til internett; plastkort, pass

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvor du kan kjøpe - definitivt på Internett, siden du i billettkontoret absolutt må betale et billettgebyr, både for en billett der og for en returbillett. Besøk nettstedet til et av lavprisflyselskapene. Det er bare to flyselskaper som driver med innenlandsflyvninger rundt om i landet nå i Russland - Sky Express og AviaNova.

Steg 2

Registrer deg og vær oppmerksom på kunngjøringene på nettstedet: ofte ordner bedrifter kampanjer, salg osv., Som kan hjelpe deg med å spare enda mer på billetten din. Studer nøye alle tilbudene, du kan være heldig og du vil kunne dra nytte av å kjøpe billetter til meget gunstige vilkår.

Trinn 3

Vær oppmerksom på at prisgaffelen er spredt over hele kalenderen, dvs. billettprisene varierer etter dato. Velg hva som er billigere, med mindre selvfølgelig den planlagte turen er planlagt til en bestemt dato.

Trinn 4

Betal for bestillingen din ved hjelp av en av metodene som er angitt på nettstedet. Det er flere av dem, men den mest praktiske måten er å betale med et plastkort (Visa og MasterCard).

Trinn 5

Hvordan kjøpe billige togbilletter Det billigste alternativet er å kjøpe billetter på den offisielle nettsiden til Russian Railways. Så du trenger ikke å betale provisjoner og serviceavgifter, og dessuten kan ingen pålegge deg forsikring. Det skal imidlertid bemerkes at kun plastkort godtas for betaling på nettstedet. Så vi sparer på togbilletter: Kjøp billetter på forhånd, siden de billigste reserverte plassene er utsolgt som kaker, spesielt i høytiden. Vær imidlertid oppmerksom på at nylig har de øvre setene i rommet blitt dobbelt så billig som de nedre, det vil si omtrent det samme som setet i det reserverte setet. Og ikke glem at Russian Railways har sesongmessige synkende koeffisienter, de kan sees på nettstedet.

Trinn 6

Gå til nettstedet for russiske jernbaner, registrer deg. Spesifiser ruten din, og velg toget med de billigste billettene i listen over tog som åpnes. Vær oppmerksom på at merkede og raske tog er de dyreste.

Trinn 7

Betal for billetter med kortet ditt. Hvis du reiser uten små barn, kan du registrere deg elektronisk slik at du ikke trenger å skrive ut elektroniske billetter på stasjonen.

Anbefalt: