Hvordan Komme Seg Fra Moskva Til Kazan

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Seg Fra Moskva Til Kazan
Hvordan Komme Seg Fra Moskva Til Kazan

Video: Hvordan Komme Seg Fra Moskva Til Kazan

Video: Hvordan Komme Seg Fra Moskva Til Kazan
Video: Агрогороскоп с 11 по 13 октября 2021 года ПЛЮС 2024, Kan
Anonim

Kazan er en by som ligger på Russlands territorium og er hovedstaden i republikken Tatarstan. I tillegg til sin store kulturelle betydning, har Kazan status som en viktig og stor Volga-havn ved sammenløpet av den mindre elven Kazanka i Volga. Hovedattraksjonen i byen - Kazan Kremlin - er inkludert på UNESCO-listen, og et stort antall interesserte turister kommer for å se det hvert år. Men hvordan kommer man til den tatariske hovedstaden fra den russiske hovedstaden?

Hvordan komme seg fra Moskva til Kazan
Hvordan komme seg fra Moskva til Kazan

Geografisk beliggenhet av Kazan

Hovedstaden i Tatarstan ligger ved sammenløpet av Volga og Kazanka. Avstanden fra Kazan til Moskva er omtrent 820 kilometer. Selv i de siste århundrene var denne byen et veldig viktig kulturelt og økonomisk punkt i Volga-regionen, som forbinder de vestlige og østlige delene av landet. De nøyaktige geografiske koordinatene til Kazan (langs den såkalte null kilometeren) er 55 ° 47 ′ s. sh. 49 ° 06 ′ øst etc.

Innbyggere i Kazan - innbyggere i Kazan og Kazanka - fører livet sitt i en tid som ligner på Moskva, det vil si +4 til UTC.

Byens lengde fra nord til sør er 29 kilometer, og fra vest til øst - 31 kilometer. Lengden på bylinja langs Volga-banken er 15 kilometer. Innbyggerne i byen har også muligheten til å bevege seg til den andre siden av den lengste elven i Russland gjennom en bro som ligger ved den ekstreme vestgrensen til Kazan.

Den andre elven - Kazanka - deler hovedstaden i Tatarstan i to deler: en historisk og en senere. Det er flere store og små broer over elva og på elva, samt demninger og kryssinger.

For en nysgjerrig turist kan opprinnelsen til byens navn også være interessant. På denne poengsummen er det et stort antall troverdige og usannsynlige myter og sagn. Det er umulig å liste opp alt. Men den mest populære sier at en sjaman beordret representantene for de bulgarske folkene å begynne å bygge en storby på stedet der en kjele med vann som var begravd i bakken, ville koke uten grunn.

Hvordan komme seg til Kazan fra Moskva?

Den raskeste måten er med flyreiser fra en rekke flyselskaper fra hovedstadens flyplasser, forbundet med fly med Kazan internasjonale lufthavn.

Reisen med bil mellom de to byene kan ta 13-16 timer, avhengig av veienes tilstand, bilens hastighet og tilstedeværelsen av trafikkork. For å gjøre dette må du følge strengt langs motorveien M-7, som fører direkte fra Moskva til Kazan gjennom Vladimir og Nizhny Novgorod-regionene, og deretter gjennom republikken Chuvashia til selve grensene til Tatarstan. Du kan komme til motorveien M-7 fra den sørlige og sørøstlige siden av hovedstaden.

Direkte kommunikasjon mellom de to byene utføres av tog fra LLC Russian Railways nr. 098, nr. 050, nr. 002, med avgang fra Kazansky jernbanestasjon i hovedstaden. Du kan også komme til hovedstaden i Tatarstan ved å passere tog til Ulan-Ude, Krasnoyarsk, Jekaterinburg, Izhevsk, Barnaul og mange andre russiske byer. Derfor er ikke veien fra Kazan til Moskva vanskelig å komme til hvis du har fritid, reiselyst og midler til det.

Anbefalt: