Hvor Mye Vil Det Koste å Reise Til Amerika

Innholdsfortegnelse:

Hvor Mye Vil Det Koste å Reise Til Amerika
Hvor Mye Vil Det Koste å Reise Til Amerika

Video: Hvor Mye Vil Det Koste å Reise Til Amerika

Video: Hvor Mye Vil Det Koste å Reise Til Amerika
Video: Roadtrip i USA | Utrolig vakre steder - Arizona, Nevada, Utah og California 2024, Kan
Anonim

Amerika er et land der du kan finne et stort landskap, fra høye tette skoger til ugjennomtrengelige sump, fra ørkener til snødekte fjell, fra små innsjøer til lange havkyster. Dette er et land kjent for sine veier. Men når du skal på tur, er det viktig å beregne budsjettet grovt. Det er selvfølgelig umulig å entydig svare på spørsmålet om hvor mye turen din vil koste uten å vite detaljene. Men du kan angi noen "referansepunkter" for planlegging, og fra det vil det allerede være mulig å bestemme et mer eller mindre nøyaktig beløp.

Hvor mye vil det koste å reise til Amerika
Hvor mye vil det koste å reise til Amerika

Store utgiftsposter når du reiser i Amerika

Visum er det første du må bruke penger på. Størrelsen på visumavgiften kan variere avhengig av beslutninger fra amerikanske tjenestemenn, og hvis du søker om visum gjennom et byrå, øker beløpet. Det anbefales å avklare dette punktet selv.

En betydelig kostnad for å reise til Amerika er en flybillett. Hvis du planlegger turen på forhånd, kan du finne et billigere alternativ. Vanligvis er kostnaden for en flybillett tur-retur ca $ 1000. Det er ofte billigere å kjøpe den billigste billetten til en storby, og der kan du allerede komme til stedet du trenger med innenlandsflyvninger, siden mange lavprisflyselskaper flyr over Amerika.

Bor i Amerika. Hotellkostnadene varierer vanligvis fra US $ 40 til US $ 100 per natt for standard rom uten frills. Regelen fungerer her: jo mindre byen er, jo billigere er hotellene der.

Å flytte i landet. Vanligvis er reiser til Amerika planlagt som en liten ekspedisjon. Siden landet er veldig annerledes, er det mer interessant å gå rundt det, og ikke sitte i en by. I dette tilfellet er den enkleste måten å leie en bil. Jo lenger leieperioden er, jo mer lønnsom vil denne løsningen være. En bil i en måned vil koste deg $ 600-1000, avhengig av forsikring, type bil og leiebilsted. Bensin vil også være en forbruksvare, men ikke for betydelig: drivstoffprisene i Amerika er omtrent de samme som i Russland. Men husk at det er mange bomveier i USA.

Bare i tilfelle anbefales det å budsjettere 20-30% av den resulterende pengesummen i reserve.

Du kan også reise rundt i landet med fly eller buss. Busser anses å være den billigste transporten, men en leid bil er ofte mer lønnsom uansett. Jernbaneforbindelser i USA er ikke godt utviklet.

Mat er heller ikke den viktigste delen av budsjettet. Mengden avhenger av appetitt og nøyaktighet. Vanligvis koster maten ca $ 20,00 per person per dag. I store byer øker dette beløpet, i små byer synker det.

Du bør absolutt legge til rundt $ 300-500 per måned for sightseeing og underholdning.

Hvordan kan du spare

Den første regelen til den sparsomme reisende er å unngå turistsesongen.

Det er fordelaktig å reise i Amerika med et selskap på 2-4 personer. Dermed reduseres kostnaden for en bil og hotell for hver deltaker på turen sterkt.

Hvis du reiser med bil, kan du prøve å ikke overnatte i byene. Forstedsmoteller eller campingplasser vil koste deg halve prisen. Påfylling er også bedre i forstedene, bensin er billigere der.

Hvis du planlegger en veldig lang tur, så ta deg av en god forsikring: medisin i USA er dyrt.

Restaurantprisene for mat endres avhengig av tid på dagen. Om kvelden er maten dyrere.

Vær forsiktig når du parkerer. Mange parkeringsplasser er betalt, men det er steder der parkering er helt forbudt. I byer, velg store butikker eller restauranter, den samme McDonalds fungerer vanligvis, da det ofte er en stor gratis parkering der.

Gå til infosentre, vanligvis kalles de reisesentre eller besøkssentre. Personalet vil fortelle deg hvordan du kan spare penger mens du reiser, og anbefale billige billetter. Informasjonssentertjenester er gratis.

Prøv å ikke bryte trafikkreglene, da bøter i Amerika vil koste deg mye.

Anbefalt: