Topp 7 Regler For å Komme Tilbake Til Jobb Fra Ferie

Topp 7 Regler For å Komme Tilbake Til Jobb Fra Ferie
Topp 7 Regler For å Komme Tilbake Til Jobb Fra Ferie

Video: Topp 7 Regler For å Komme Tilbake Til Jobb Fra Ferie

Video: Topp 7 Regler For å Komme Tilbake Til Jobb Fra Ferie
Video: Et perfekt ekteskap | Caly Film | Norsk tekstet 2024, April
Anonim

En ferie i landet eller til sjøs hjelper til å starte på nytt og slappe av, få energi og få mange positive følelser. Etter at de kom hjem, føler mange imidlertid ikke en bølge av styrke, men en ut av ingenting som kom fra melankoli og apati. Dårlig humør, tretthet og et uimotståelig ønske om å slutte å virke.

Topp 7 regler for å komme tilbake til jobb fra ferie
Topp 7 regler for å komme tilbake til jobb fra ferie

Saken er at under en ferie slapper kroppen av så mye som mulig. Livets psykologiske og biologiske rytme er i endring - dette gjelder både mental og fysisk aktivitet, søvnvarighet og våkenhet, ernæring, følelsesmessig utforming av livet, endring av klimasoner. Det blir lagt merke til at jo mer intens og levende resten var, desto vanskeligere er det i fremtiden å gå tilbake til den forrige livsstil og arbeid.

Derfor vil det ikke være overflødig å følge visse regler slik at retur til jobb ikke blir en drivkraft for avskjedigelse.

1. Før du drar på ferie, bør du sørge for at alle viktige saker er fullført. Da trenger de ikke å være ferdig, noe som betyr at det blir mindre arbeid.

2. Det er verdt å komme tilbake på jobb torsdag eller fredag. Dette vil gi deg muligheten til å jobbe en dag eller to, ta en pause for helgen og komme deg på jobb med fornyet styrke.

3. Å gjøre farvelseremonien til ferien. For å gjøre dette kan du omgå alle stedene som er knyttet til den utgående ferien noen dager før du går på jobb. Hvis ferien var langt borte, bør du møte familie og venner, dele med dem hyggelige minner fra ferien, dele ut suvenirer, vise bilder eller video.

Etter at de positive følelsene er opplevd på nytt, vil det ikke være noe sted for lengsel og tristhet over de hyggelige øyeblikkene som har gått bort, du vil ikke lenger føle deg nostalgisk for dem.

4. Først av alt, sette ting i orden. Det kan være verdt å besøke skrivebordsskuffene eller papirhyllene, arbeidsutstyret eller pusse opp arbeidsplassen din. Det kan være verdt å oppdatere noen programmer på datamaskinen eller demontere gamle mapper som det ikke var tid til.

5. Det vil ikke være overflødig å lage en oppgaveliste for dagens dag, samt en liste til for neste uke. Det er nødvendig å ta med i det ikke bare viktige og globale oppgaver, men også mindre, rutinemessige, ubetydelige. Dette vil tillate deg å koordinere arbeidsplanen og spare deg for uventede problemer, for eksempel mangel på papir i skriveren eller glemte uniformer.

6. Ikke vær sent på jobben. De første dagene etter ferien er det vanskelig å utføre bragder og selvoppofrelse, så du bør inn i en ny livsrytme jevnt. Det er verdt å ta hensyn til den daglige rutinen, du må legge deg tidlig.

7. Frisk luft skal være rikelig, du bør ikke begrense deg til sollys og trening. Dietten skal inneholde matvarer som er naturlige antidepressiva, det kan være bananer, fiken, tørkede dadler, sjokolade.

Forskere har lagt merke til at du kan få mest mulig ut av ferien din hvis du deler den opp i flere deler.

Jo kortere resten, jo mer levende hendelser og øyeblikk i den, og jo mer slår den tilbake i minnet. I tillegg er det alltid lettere å komme tilbake i jobb etter en kort ferie.

Anbefalt: