Visumfrie Land I Sør-Amerika For Russere

Innholdsfortegnelse:

Visumfrie Land I Sør-Amerika For Russere
Visumfrie Land I Sør-Amerika For Russere

Video: Visumfrie Land I Sør-Amerika For Russere

Video: Visumfrie Land I Sør-Amerika For Russere
Video: Real Skifi - Winter Wonderland 2024, April
Anonim

Sør-Amerika tiltrekker seg først og fremst med sin jomfruelige, urørte og derfor noen ganger farlige natur. Dens rike historie med kriger av gamle sivilisasjoner, grandiose bygninger og fremdeles uløste hemmeligheter.

Visumfrie land i Sør-Amerika for russere
Visumfrie land i Sør-Amerika for russere

Det er nødvendig

Flytur, visum, spansk

Bruksanvisning

Trinn 1

Sør-Amerika er ennå ikke et populært turistmål for russiske statsborgere. Dette skyldes først og fremst dyre flyreiser over havet, med mangel på tilstrekkelige komfortable forhold for turister i de fleste land. Og selvfølgelig en liten mengde informasjon om dette vakre kontinentet. I mellomtiden har de fleste land i Sør-Amerika en avtale med Russland om et visumfritt regime, noe som i stor grad forenkler besøket av en rekke stater. Denne artikkelen vil beskrive flere av dem basert på personlig erfaring.

Steg 2

Venezuela. Visumet blir satt på flyplassen ved ankomst til Caracas. Russere har lov til å bli i dette landet opptil 90 dager i året. Og selv om dette tallet er stavet i alle tolldokumenter, er det ingen straff for manglende overholdelse. I de fleste tilfeller blir russere løslatt fra landet uten problemer, selv om oppholdstiden er veldig overskredet. Men her er det verdt å huske noen fallgruver. For det første kan ikke flyplassavgiften være inkludert i billettprisen. Derfor er det bra å ha på lager den lokale valutaen (bolivars) for 50-100 dollar for å betale for den. Hvis du reiser fra landet med buss, koster det $ 10 per person.

Trinn 3

Colombia. I følge loven er oppholdstiden den samme som i Venezuela og tilsvarer 90 dager. Men noen ganger viser tollerne vilje, og de bestemmer selv hvor lenge det er mulig å slippe denne eller den personen inn i landet. Det kan være enten 30 dager eller 60. Det er ingen problemer, men hvis du ikke drar etter 90 dager, kan du enkelt forklare alt ved tollen. Avreise fra landet er gratis. Men selv her skal du ikke gjesp. Hvis du reiser med buss, kan du til og med gå gjennom tollkontroll uten å få merket om nedleggelse, grensevaktene bryr seg ikke spesielt om papirets korrekthet.

Trinn 4

Ecuador. Innreise til landet for russiske statsborgere er tillatt i en periode på 90 dager, det kreves ingen betaling når du krysser grensen. Visumet i seg selv plasseres også når du passerer gjennom tollen.

Trinn 5

Peru. Tilsvarende 90 dager for russiske statsborgere. Men her er alt strengere. For hver dag visumet er forfalt, pålegges det en bot på $ 1 per dag. Det er viktig å beholde alle papirbitene som gis når du kommer inn i landet, siden de kreves returnert når du reiser. Hvis de ikke er der, er en annen bot $ 4 per papir. Og det mest interessante er at det er bedre å betale i dollar, fordi graden av lokal salt til amerikansk valuta i toll er ublu, to ganger lavere enn den virkelige.

Anbefalt: