Hvordan Sende Bagasje Til Ukraina

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende Bagasje Til Ukraina
Hvordan Sende Bagasje Til Ukraina

Video: Hvordan Sende Bagasje Til Ukraina

Video: Hvordan Sende Bagasje Til Ukraina
Video: ЕСЛИ У ТЕБЯ ЕСТЬ ТАКАЯ МОНЕТА ТЫ БОГАТ БАРАХОЛКА ОДЕССА 2024, Kan
Anonim

Turister som skal besøke Ukraina i nær fremtid, bør på forhånd sørge for at bagasjen blir levert til reisemålet trygt og sunt, og viktigst av alt, i tide. En viss pakke med dokumenter som må fylles ut, avhenger av formålet med turen.

Hvordan sende bagasje til Ukraina
Hvordan sende bagasje til Ukraina

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du flytter til Ukraina for permanent opphold, må du sørge for at du har følgende dokumenter. Utvandreren må ha, i tillegg til bagasjekvitteringer, et internasjonalt pass med tilsvarende merke på. Ellers kan tollvesenet ha spørsmål om dimensjonene på bagasjen og antall deler. Andre dokumenter kan også være påkrevd, for eksempel oppholdstillatelse, et sertifikat fra OVIR i Ukraina, som bekrefter at alle personens dokumenter ble akseptert for å få oppholdstillatelse, et avgangsark.

Steg 2

Før du registrerer og betaler for bagasjemottak, må du erklære dine personlige eiendeler. Dette må gjøres både når en person følger med bagasjen selv, og når han sender dem etter avtale med jernbanetjenesten, bilselskapet, flyselskapet med en eller annen form for transport. Også personene som er ansvarlige for levering av ting må ha alle nødvendige dokumenter for lasten (kvitteringer, sjekker, fakturaer) på hånden. Det er mulig å oppgi personlige eiendeler enten skriftlig eller ved å informere tollvesenet muntlig. I dette tilfellet blir ikke bagasjen skattlagt.

Trinn 3

I tilfelle et midlertidig opphold i Ukraina (turisme, gjestebesøk), angi den reelle verdien av all bagasjen din i lasttollerklæringen. Betal hele beløpet for alle avgifter, skatter og avgifter og motta en kvittering. Pass på å ta en kvittering, det kreves når du passerer gjennom tollen. Dette er spesielt nødvendig hvis en person skal ta ut en stor mengde bagasje, fordi det kan være vanskelig å overbevise tollvesenet om at dette faktisk er personlige gjenstander.

Trinn 4

Utfør lignende handlinger hvis du skal eksportere varer til Ukraina. Den eneste forskjellen vil være at du her må bevise at du er deres offisielle representant og produsent. For å gjøre dette må tollerne fremlegge sertifikater fra skattemyndighetene, samt en faktura.

Anbefalt: