Hvordan Forberede Du Huden Din For Den Sørlige Solen

Hvordan Forberede Du Huden Din For Den Sørlige Solen
Hvordan Forberede Du Huden Din For Den Sørlige Solen

Video: Hvordan Forberede Du Huden Din For Den Sørlige Solen

Video: Hvordan Forberede Du Huden Din For Den Sørlige Solen
Video: Hvordan huden skades av UV-stråling 2024, April
Anonim

En bronsebrun er en fin bonus på en sommertur til et badeby. Imidlertid kan regelmessigheten og varigheten av soling på sørkysten i løpet av høytiden provosere forbrenning og dermatologiske sykdommer. Huden, som hele menneskekroppen, for å tilpasse seg slike værforhold, må gjennomgå en akklimatiseringsprosess. Men hvis du hjelper henne med å tilpasse seg den varme solen, vil hun gjengjelde i form av en raffinert og jevn sjokoladeskygge.

Hvordan forberede du huden din for den sørlige solen
Hvordan forberede du huden din for den sørlige solen

Huden til innbyggerne i sør er som regel mindre utsatt for overflødig sollys - når alt kommer til alt mottar den en imponerende dose ultrafiolett stråling. For de som bor utenfor sørlige breddegrader, er det for følsomt - bare en time tilbrakt i solen truer dem med rødhet og alvorlig avskalling av huden. For at strandsesongen ikke skal gi ømhet i huden, men en perfekt brunfarge, må du forberede deg ordentlig på en tur til feriestedet.

Slik at du ikke "blir brent" under de varme strålene, har kroppen et spesielt immun "signal". Tenk deg - du jobbet på kontoret i et helt år og var på arbeidsplassen din fra morgen til kveld. "Kommunikasjon" med solen minimeres. Når du ankommer sjøen i ti til femten dager, prøver du å ta igjen denne mangelen ved å tilbringe mange timer uavbrutt opphold på stranden. Bare menneskekroppen med et sterkt immunforsvar kan motstå dette - bare den er i stand til å produsere nok melanin for riktig "assimilering" av ultrafiolett stråling og transformasjon til en luksuriøs brunfarge. Hvis du hadde en smittsom sykdom før en turstur, eller hvis immuniteten din aldri har vært stabil, kan du begynne å drikke et multivitaminkompleks omtrent en måned før ferien. Forsikre deg om at den inneholder vitaminene A, B₆ og PP.

Bruk en selvbruner en uke før din første strandtur. "Overvåk" solen - besøk en skjønnhetssalong eller bruk auto-bronzer selv. Mørk hud er ikke utsatt for brenning, brunfarge legger på den raskt og smertefritt. Men hvis du har tørr hud, husk å bruke en UV-beskyttet krem eller krem.

Slutt å bruke skrubb midlertidig. Regelmessig peeling tynner det øverste laget av epidermis og reduserer hudens naturlige selvforsvar. Lidenskap for dyp rensing av porene og kvitt døde celler vil spille en grusom vits med deg - du vil rødme på den første strandturen eller "bli til" en flekkete leopard.

Anbefalt: