Ferier Med Barn I Odessa: Morsom, Informativ, Kreativ

Innholdsfortegnelse:

Ferier Med Barn I Odessa: Morsom, Informativ, Kreativ
Ferier Med Barn I Odessa: Morsom, Informativ, Kreativ

Video: Ferier Med Barn I Odessa: Morsom, Informativ, Kreativ

Video: Ferier Med Barn I Odessa: Morsom, Informativ, Kreativ
Video: ансамбль «Мерцишор» на Odessa June Folk Fest 2021 2024, Kan
Anonim

Sommeren er tiden for ferier og ferier. Det er på tide at foreldre som er stadig opptatt på jobben, tar hensyn til barna sine. Og den berømte Odessa presenterer alle mulighetene for dette. I Odessa er det så mange forhold for å kombinere virksomhet med glede at resten i den vil bli husket lenge.

Ferier med barn i Odessa: morsom, informativ, kreativ
Ferier med barn i Odessa: morsom, informativ, kreativ

Først og fremst er Odessa et varmt hav, varm sol, vakker brunfarge. Svartehavskysten er nesten et sammenhengende feriestedområde. Svømmesesongen varer til oktober. Det er medisinsk gjørme, mineralkilder. Men dette er ikke det viktigste. Her kan du seile, dykke, surfe … Dette er romantikken til lange reiser, sjø, bølger, vind og seil, samt mange pedagogiske utflukter!

Reis inn i historien

Du trenger ikke å gå langt for å gjøre en utflukt til byens historie. Byen har et arkeologisk og historisk museum med lokal historie, ikke langt fra Odessa - et utgravningsområde. Du kan gå langs den berømte gaten Deribasovskaya, samt beundre monumentet til byens grunnlegger, Jose de Ribas, som gaten er oppkalt etter. På strandpromenaden er det et monument over en annen grunnlegger, Duke de Richelieu. I byhagen til Odessa om kveldene beundrer de fontenenes lys og musikkopptreden. Filiki Eteria Museum vil minne deg om greske røtter. Du kan gå ned Potemkin-trappen til sjøen, og sikkerhetskopiere på taubanen, besøke katakombene, se friluftsmuseet for ankere. Og pass på å besøke Odessa Defense Memorial.

For barn

Unge gjester i Odessa vil utvilsomt ønske å besøke den zoologiske hagen. De vil være spesielt interessert i å besøke en husdyrpark, for i dag ser barn sjelden ikke bare ville, men også husdyr. Og her kan du til og med ta på dyrene, plukke dem opp, se på fôringen.

Odessa er kjent for sitt dukketeater og teater for unge tilskuere. Det er verdt å besøke voksmuseet "At Baba Ooty", hvor det sammen med skulpturer av virkelige mennesker vises bilder av helter fra populære filmer og tegneserier. Du må definitivt besøke delfinariet.

Ha det gøy sammen

I Odessa trenger du bare å besøke House of Clowns - teatret til den berømte gruppen "Masks". De opprettet også en kunstkafé "Restor Mana-Mana", hvor det arrangeres ulike arrangementer for barn, og en kino "Masks". Du kan sitte på den tolvte stolen, eller på en benk ved siden av bronse Utesov. Ikke langt på balkongen er det et monument over den andre russiske flygeren - Utochkin. I nærheten av Pecheskago restaurant vil du møte Ostap Bender og Kisa Vorobyaninov. Hvorfor ikke svaie, passere langs "Svigermorens bro" - et eksempel på en svigersønnens kjærlighet til sin svigermor, sitte i "Gogol-mogul" kafeen, hvor gjerdet er laget av … sykler! Og bordene på kafeen står på bøkene i stedet for bena! Besøk Musical Comedy Theatre eller Smuggling Museum, og beundre Flat House eller Orange Monument. Menn vil absolutt være interessert i Shustov Cognac Museum, og kvinner vil bli overrasket over "Passage", hvor det er mange butikker, og veggene i seg selv er dekorert med skulpturelle komposisjoner.

Med et ord har Odessa alt for en fullstendig, interessant og informativ hvile med hele familien.

Anbefalt: