Hvordan Komme Til Kambodsja

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Til Kambodsja
Hvordan Komme Til Kambodsja

Video: Hvordan Komme Til Kambodsja

Video: Hvordan Komme Til Kambodsja
Video: Cambodia Nightlife - Phnom Penh after midnight... 2024, April
Anonim

Kongeriket Kambodsja tiltrekker seg turister med sin rike historie og kultur, gamle buddhisttempler, uberørt natur, strender og koralløyer.

Fram til 90-tallet var landet stengt. Årsaken til dette er borgerkrigen og det blodige diktaturet til Pol Pot. Konsekvensene deres er ennå ikke helt eliminert, så turistinfrastrukturen er dårlig utviklet.

De viktigste veibeskrivelsene til Kambodsja er Siem Reap (en by 8 km fra tempelkompleksene i Angkor), Phnom Penh og feriestedet Sihanoukville ved kysten av Thailandsbukta.

Hvordan komme seg til Kambodsja
Hvordan komme seg til Kambodsja

Nødvendig

pass, visum til Kambodsja, flybillett til Bangkok, bussbillett Bangkok - Aranyaprathet, bussbillett Poipet - Siem Reap, hotellreservasjon

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk passet ditt. Den må være gyldig i minst seks måneder fra forventet startdato for turen.

Steg 2

Få et Kambodsja turistvisum. Det er tre hovedmåter. Metode en: kontakt den konsulære delen av den kambodsjanske ambassaden i Moskva. Metode to: gå til nettstedet til Rikets utenriksdepartement, fyll ut en søknad og motta et elektronisk visum. Metode tre: søk om visum ved ankomst til et hvilket som helst grensepunkt (unntatt grensen til Laos). Visagebyr i 2011 - $ 20.

Trinn 3

Kjøp en flybillett. Det er ingen direkte luftforbindelse mellom Russland og Kambodsja. For å komme til Kambodsja, må du fly gjennom en av nabolandene i Sørøst-Asia. Derfor er kombinerte turer til Kambodsja, Thailand, Vietnam og Laos så populære.

Trinn 4

Vurder en populær rute gjennom hovedstaden i Thailand - Bangkok. Direkte flyreiser til Bangkok finnes bare fra Moskva og er ikke billige (fra $ 1000 tur / retur). Mer økonomisk er tilkoblingsfly og direkte charterfly, som arrangeres fra november til mars (fra $ 600). For en kort tur til Thailand (opptil 30 dager) kreves ikke visum.

Trinn 5

For å komme til Siem Reap, må du kjøre til grenselandsbyen Aranyaprathet. Offentlige busser går fra Bangkok nordlige bussterminal - Mo Chit. Reisetiden er ca 4 timer, billettprisen er 212 baht (ca. $ 7).

Trinn 6

I Aranyaprathet kan du ta en minibuss som tar deg til det thailandske sjekkpunktet. Her vil du få utgangsstempel og få lov til å komme inn på nøytralt territorium, der kontoret til Immigration Service of the Kingdom of Cambodia er lokalisert. Vis passet ditt med visum eller søk om visum hvis du ikke har mottatt det i Russland. Formalitetene er over. Velkommen til Kambodsja.

Trinn 7

I Poipet kan du kjøpe en bussbillett ($ 9) eller leie en taxi til Siem Reap (du blir bedt om $ 70-80, men denne prisen kan bringes ned til $ 40). Reisen tar omtrent 3 timer.

Anbefalt: