Ferier I Israel: Besøk Hellige Steder

Innholdsfortegnelse:

Ferier I Israel: Besøk Hellige Steder
Ferier I Israel: Besøk Hellige Steder

Video: Ferier I Israel: Besøk Hellige Steder

Video: Ferier I Israel: Besøk Hellige Steder
Video: Israel | Jerusalem | Romersk street cardo 2024, April
Anonim

Israel er ikke bare eldgamle byer, historiske steder, men det er en av de mest populære pilegrimsvandringsstedene. Tross alt var det her Jesus Kristus ble født. Derfor kommer mange tusen troende til det hellige land for å omgå alle stedene der Kristi liv fant sted: fra fødsel til oppstandelse.

Gammel by
Gammel by

Pilegrimsturer

Før de drar til Israel, må den troende bestemme varigheten på pilegrimsvandringen. Den mest optimale turen i dag anses å vare i 8 dager i lavsesongen og 11 dager i høysesongen, når det fremdeles ikke er svimende varme, men det er allerede varmt og veldig solrikt.

Tradisjonelt drar troende først til Israels hovedstad - Jerusalem. Denne byen er hellig for alle som anser seg som ortodokse, og derfor besøker folk ikoniske steder med frykt, selv om turister ofte legger merke til overfloden av kommersielle institusjoner og handelsbedrifter som forstyrrer "ære og tro".

Et av de spesielle stedene for turister å besøke er Oljeberget. Det antas at det var på dette fjellet at Jesu himmelfart fant sted, og på dette fjellet ligger Getsemane og Olive Monasteries for kvinner og to templer. En av dem er til ære for himmelfarten, og den andre er St. Mary Magdalenas tempel. Pilegrimer som ankommer som en del av en turistgruppe, vil kunne besøke Getsemane hage og se graven til Guds mor. Deretter blir de troende eskortert til den gamle delen av byen, der den berømte klagemuren ligger. Ved veggen blir det gitt tid til bønn og legging av lapper, du kan gå rundt benkene, kjøpe kors og forskjellige lys.

Deretter kan du besøke tempelfjellet og besøke Pretoria, hvor Jesus Kristus ble holdt i varetekt. Videre ledes pilegrimene langs korsveien, hvor det er 14 stopp.

Betlehem og Jaffa

Etter å ha blitt kjent med Jerusalem, drar de troende til den lille byen Betlehem, hvor Kristus ble født. Denne byen har også en kirke dedikert til fødselskirken. Etter det flytter vi igjen, denne gangen til byen Tiberias, hvor klosteret til ære for St. George Hozevit og det førti-dagers klosteret ligger. Sistnevnte ble mirakuløst bevart, fordi det flere ganger ble ødelagt av perserne. Klosteret er utrolig vakkert, fascinerende utsikt åpent fra høyden, og trange korridorgater lokker til å vandre langs de kilometerlange passeringene mellom cellene.

Som en del av pilegrimsvandringsturen, vil troende kunne besøke det berømte Mount Tabor med Jordanelven, hvor Jesu dåp fant sted. Deretter kan du se Canna i Galilea, der Frelseren ifølge bibelske tradisjoner laget vin av vann. Så kommer tiden til å bli kjent med Nasaret - byen der Kristus vokste opp og tilbrakte sin ungdom. Og til slutt inspiserer pilegrimene Jaffa, der Noah bygde arken sin.

Israel er et virkelig fantastisk land hvor du kan besøke alle de berømte hellige stedene eller slappe av i berømte spa. Her kan enhver turist finne gode forhold for rekreasjon og besøke de fleste av verdens mest populære historiske monumenter.

Anbefalt: