Hvor å Slappe Av I Vietnam: Strand Og Sightseeingturer

Innholdsfortegnelse:

Hvor å Slappe Av I Vietnam: Strand Og Sightseeingturer
Hvor å Slappe Av I Vietnam: Strand Og Sightseeingturer

Video: Hvor å Slappe Av I Vietnam: Strand Og Sightseeingturer

Video: Hvor å Slappe Av I Vietnam: Strand Og Sightseeingturer
Video: Ледяной апокалипсис в России! Санкт-Петербург похоронен сильным ветром и снегопадом! 2024, April
Anonim

Feriestedene i Vietnam er palmelunder, mange kilometer med strender med skånsom inngang til havet, pittoreske klipper, sanddyner og tropiske skoger. Vietnams natur er veldig mangfoldig. De arkitektoniske severdighetene i dette landet er også av stor interesse for turister.

Vietnam
Vietnam

Vietnam tiltrekker seg turister med komfortable klimatiske forhold, rimelige priser for turer, samt et stort antall naturlige og arkitektoniske attraksjoner. Ferier i Vietnam er mulig når som helst på året, og til og med regntiden er ikke en hindring for turister, siden tropiske byger er kortvarige og vanligvis ikke varer mer enn 15-30 minutter.

Vietnam klima og strandsesonger

Klimaforholdene i de sørlige og nordlige regionene i Vietnam skiller seg betydelig på grunn av høydeforskjeller. Den sørlige delen av landet har et tropisk monsunklima, og den tørre sesongen varer fra desember til april. Den mest behagelige hvileperioden er januar og februar. I løpet av disse månedene er det fortsatt ingen svimlende varme. Når det gjelder strandsesongen, kan du svømme i Sør-Kinahavet når som helst på året, bortsett fra vindfulle dager hvor det er sjanse for tyfoner.

I mai begynner den våte sesongen sør i landet. De mest regnfulle månedene er juni, juli og august. Dette er en periode da det er få ferierende på feriestedene. Regntiden er imidlertid en god tid for sightseeingturer.

Klimaet i de sentrale regionene i Vietnam er subtropisk monsun. Regntiden her starter senere enn i sør, og den varer fra august til januar. Den største mengden nedbør faller i oktober og november. Fra februar stopper regnet og strandsesongen begynner.

I den nordlige delen av landet observeres innflytelsen fra den sibiriske antisyklonen, og medfører nedbør og kalde luftmasser. Klimaet er subtropisk monsun. Årets sesongskifte er mer uttalt her. Også i denne delen av landet er det en kortere strandsesong: fra april til mai og fra september til oktober.

Resorts i Vietnam for strand- og sightseeingferier

De mest populære feriestedene i Vietnam er Phan Thiet og Nha Trang. Phan Thiet ligger i den sørlige delen av landet. Høysesongen på dette feriestedet varer fra november til april. Phan Thiet tiltrekker seg turister ikke bare med sine mange kilometer med sandstrender, men også med naturlige attraksjoner, blant annet røde og hvite sanddyner okkuperer et av de første stedene i popularitet. Også fra Phan Thiet kan du ta en utflukt til innsjøen med lotusblader eller gå en tur langs Red Canyon.

Byen Nha Trang, omgitt av Truong Son-fjellene, ble et feriested i løpet av keisernes tid, og tiltrakk adelige personer med helbredende mineralkilder. Moderne Nha Trang har en utviklet turistinfrastruktur. Byen har mange restauranter, barer, kafeer, klubber og skjønnhetssalonger. Det er dykkesentre på strendene i Nha Trang. De viktigste dykkestedene ligger i nærheten av Honmun Island. Fra representanter for undervannsverdenen kan dykkere se morååler, barracudaer, maneter, forskjellige fisker, og det er også korallrev på noen dykkesteder.

I Nha Trang arrangeres ikke bare strandturer, men også sightseeingturer. Det viktigste sightseeingobjektet i denne byen er chyam-tårnene, reist på 800-tallet. Også av turister er Long Son-pagoden og den 24 meter høye Buddha-statuen.

Anbefalt: