Hvordan Du Skal Oppføre Deg Under Et Fly Som Tar Av

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Skal Oppføre Deg Under Et Fly Som Tar Av
Hvordan Du Skal Oppføre Deg Under Et Fly Som Tar Av

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg Under Et Fly Som Tar Av

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg Under Et Fly Som Tar Av
Video: Min første hjemmelagde drone! Flyr som en kule !!! 2024, April
Anonim

I mange henseender avhenger flysikkerheten av passasjerens oppførsel om bord. Hvis en passasjer bryter visse regler og forskrifter som må overholdes om bord på et fly, holdes han ansvarlig i samsvar med lovgivningen i Den russiske føderasjon eller internasjonale konvensjoner om sivil luftfart.

Hvordan du skal oppføre deg under et fly som tar av
Hvordan du skal oppføre deg under et fly som tar av

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er nødvendig å forstå regler for bruk av redningsvester og oksygenapparater, samt huske plasseringen av nødutganger. Det er strengt forbudt å bruke elektronisk utstyr under start og landing. Dette skaper betydelig forstyrrelse i flyets radionavigasjonssystem. Koble fra mobilkommunikasjon. Finn ut på forhånd når du kan bruke mobilen.

Steg 2

Skiltet "Fest sikkerhetsbeltene" advarer ikke bare om at du skal feste sikkerhetsbeltet, men også at det er forbudt å reise seg fra setene til det går ut. Ikke bruk sterkt luktende aerosoler eller parfymer i flykabinen, da dette kan forårsake allergiske reaksjoner hos passasjerene under start. For å unngå ubehagelige situasjoner, ikke ta medisiner som senker eller øker blodtrykket.

Trinn 3

Det er strengt forbudt å røyke ombord på flyet både under start og under landing og utgang. Avhengig av flyselskapene, kan det være spesielle soner. Som regel advares deres tilstedeværelse eller fravær på flere språk allerede før flyturen begynner. Det er en bot for røyking. Det er også forbudt å ta narkotika som inneholder narkotika, bortsett fra i tilfeller der en lege er tilordnet en pasient som flyr om bord.

Trinn 4

Hvis det er behov for å avklare noe med flyvertinnen, kan du ringe ham ved å trykke på en spesiell signalknapp. Aerofobe mennesker kan være ombord under start. Det er forbudt å provosere passasjerer til panikkangst. Prøv å roe dem ned. Ellers følg de allment aksepterte atferdsregler på offentlige steder. Gjennom hele flyet, følg ubetinget kravene til mannskapet og anbefalingene fra flyvertinnene.

Anbefalt: