Hvordan Fylle Ut Et Schengen-visum

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Et Schengen-visum
Hvordan Fylle Ut Et Schengen-visum

Video: Hvordan Fylle Ut Et Schengen-visum

Video: Hvordan Fylle Ut Et Schengen-visum
Video: КАК ПОДАТЬ ШЕНГЕНСКУЮ ВИЗУ? ПОСЕТИТЬ СТРАНУ ЕС || 2024, Kan
Anonim

Et Schengen-visum er et visum som gjør det mulig for borgere i Schengen-landene å reise innenfor Schengen-området. Det er tre typer visum: transitt, kortvarig og langvarig. For å skaffe det må du oppgi en pakke med dokumenter, samt fylle ut et spesielt skjema.

Hvordan fylle ut et Schengen-visum
Hvordan fylle ut et Schengen-visum

Bruksanvisning

Trinn 1

For å fylle ut en søknad om transitt Schengen-visum, må du gi ambassaden et pass, to 3x4-bilder, internasjonal medisinsk forsikring, billetter for reiser, sertifikater for reserverte oppholdssteder, og for mindreårige, tillatelse fra foreldre som er sertifisert av en notarius og en kopi av passet til en av foreldrene eller foresatte kreves.

Steg 2

Når du fyller ut et kortvarig Schengen-visum, er det nødvendig å sende til dokumentene ovenfor et sertifikat for valutaveksling, et inntektssertifikat og dokumenter som bekrefter at borgeren er i stand til å dekke kostnadene ved å oppholde seg i og forlate landet.

Når en søker om Schengen-visum, må en borger fylle ut et passende skjema der han legger inn informasjon fra personlige dokumenter og vedlegger kopier av sertifikater og dokumenter.

Det skal ikke være noen feil eller feil i dette spørreskjemaet, så les alle punkter nøye og følg instruksjonene i parentes nøye

Trinn 3

Det er nødvendig å fylle ut alle punktene i spørreskjemaet, og selv om noen av dem er fylt ut etter eget ønske, bør du ikke la dem være tomme, for det er de som tar hensyn til konsulatene., må du oppgi i spørreskjemaet om du allerede har kjøpt billett og hvor du har tenkt å bo - på et hotell, hos slektninger eller i en leid leilighet.

Deretter vil du svare på spørsmål om deg selv og familien din. Vær oppmerksom på at selv om du har vært skilt eller enke lenge, må detaljene til ektefellen din (ektefeller i orden) fremdeles angis.

Når du spesifiserer arbeidsstedet eller tjenesten i spørreskjemaet, må du oppgi den juridiske adressen til organisasjonen, dette betyr at hvis du er ansatt i organisasjonen, og den juridiske adressen er en - den øverste - så trenger du for å indikere hodet i spørreskjemaet.

Trinn 4

Spørsmål angående dine tidligere utenlandsreiser vil tillate deg å vurdere påliteligheten din. hvis du tidligere mottok visumvegring, er det meningsløst å skjule det. Uansett vil dataene du spesifiserte bli dobbeltsjekket og løgnen vil ikke fungere til din fordel.

Hvis du har slektninger i innreiselandet og du vet helt sikkert at du vil besøke dem eller til og med bo hos dem, må dette også angis i søknadsskjemaet. Noen hevder at tilstedeværelsen av slektninger i Schengen-landene ofte fører til at de nekter å utstede visum til russere, men dette er ikke sant, slektninger i dette tilfellet tjener som garant for at hvis noe skjer med deg, vil de hjelpe deg, inkludert på veien hjem.

Anbefalt: