Hvor å Svømme

Innholdsfortegnelse:

Hvor å Svømme
Hvor å Svømme

Video: Hvor å Svømme

Video: Hvor å Svømme
Video: Funkability - Flyteøvelser i basseng 2024, Kan
Anonim

Hvil på sjøen eller på havet har en spesiell sjarm. Det lar deg slappe helt av og unnslippe rutinemessige forhold, samt få en vakker brunfarge. I dag tilbyr turoperatører sine klienter strandferie for enhver smak, budsjett og til forskjellige tider av året.

Hvor å bade
Hvor å bade

Bruksanvisning

Trinn 1

De som foretrekker å hvile i europeiske land, kan dra til Hellas, Spania, Frankrike eller Italia. Du kan svømme i Middelhavet under det milde solskinnet der fra slutten av mai til midten av slutten av oktober. De rimeligste turene dit kommer selvfølgelig i begynnelsen og slutten av sesongen.

Steg 2

Samtidig er strandsesongen åpen i Montenegro, som er populær i dag, som er kjent for sin vakre natur og det rene Adriaterhavet. Du kan slappe av der både i private små pensjonater og på luksushoteller. Portugal er også kjent for sine strender.

Trinn 3

En litt lengre strandsesong i Tyrkia - havet holder seg varmt der til slutten av november. Men midt på høsten er lufttemperaturen ikke lenger så høy, og det regner innimellom.

Trinn 4

På våren og høsten er det godt å slappe av ved Middelhavet i Israel, svømme i vannet i Persiabukta i De forente arabiske emirater, eller nyte det klare Rødehavet i Egypt. Om sommeren kan du selvfølgelig også sole deg og svømme, men den svært høye lufttemperaturen vil bare tillate deg å gjøre dette veldig tidlig på morgenen eller veldig sent på kvelden.

Trinn 5

Fans av eksotiske land fra mai til oktober kan dra til feriestedene i Kina. I vintermånedene og tidlig på våren er det best å reise til Thailand, Sri Lanka, Goa eller Bali. Der kan du nyte ikke bare skjønnheten til de lokale strendene, men også fantastiske og veldig hyggelige spa-behandlinger, prøve asiatisk mat og se mange interessante steder.

Trinn 6

I vintermånedene er det bra å fly til landene i Sør-Amerika. Det er spesielt interessant å slappe av på den enorme stranden i Rio de Janeiro. Eller til Karibia, som for eksempel Den Dominikanske republikk. Og Mexico og Cuba er generelt klare til å ta imot turister nesten hele året, og gleder dem med hvit sand og asurblått vann. Naturligvis venter øyene på Maldivene og Karibia, samt Mauritius, alltid på turistene sine.

Anbefalt: