Hvor Du Skal Dra I Begynnelsen Av Desember

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra I Begynnelsen Av Desember
Hvor Du Skal Dra I Begynnelsen Av Desember

Video: Hvor Du Skal Dra I Begynnelsen Av Desember

Video: Hvor Du Skal Dra I Begynnelsen Av Desember
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

I desember kommer vinteren i Russland til sin rett, får deg til å pakke deg inn i et varmt teppe og holde deg hjemme og varme deg opp med varm te. Til tross for dette er denne måneden en favorittperiode for elskere av aktiv ferie og strandferie, for i mange land er luft- og vanntemperaturen på dette tidspunktet ganske behagelig.

Hvor du skal dra i begynnelsen av desember
Hvor du skal dra i begynnelsen av desember

Bruksanvisning

Trinn 1

I begynnelsen av desember er været fint for strand- og sightseeingferier i Indonesia. Lufttemperaturen er den samme som for vann - 28-30 ° C over null, noe som skaper et virkelig himmelsk miljø for svømming. I det mest populære feriestedet Bali kan du ikke bare sole deg og plaske i det asurblå vannet, men også nyte den fantastiske utsikten over lokale vulkaner og fossefall, besøke steintempler og den hellige "apeskogen", samt surfe.

Steg 2

Ikke mindre behagelige forhold for hvile venter turister i Thailand. I tillegg til varmt vann og vakre strender, kan du besøke interessante lokale severdigheter, se eksotiske dyr og smake på deilige ferske sjømatretter. Og feriestedene i Thailand er kjent for sine velvære-SPA-prosedyrer.

Trinn 3

På dette tidspunktet kan du også dra til Vietnam, mindre utviklet av russiske turister. Det er spesielt bra å hvile der i de sørlige alpinanleggene, der klart vann, hvit sand, få ferierende og upåklagelig service får deg til å glemme bekymringer og problemer. Dette landet tilbyr turister ikke bare en nydelig strandferie, men også et rikt utfluktsprogram, samt mange helse- og foryngende programmer.

Trinn 4

Du kan ha en fantastisk ferie i begynnelsen av desember i det fjerne Mexico eller Cuba, hvor det uhyrede tempoet i livet distraherer fra den daglige kjas og mas. En strandferie ved kysten kan kombineres med et ekskursjonsprogram som vil introdusere deg for smaken av lokalt liv og gamle severdigheter.

Trinn 5

Elskere av strender og asurblått vann kan også gå til Den Dominikanske republikk, Latin-Amerika, New Zealand eller Australia. Sommeren begynner der akkurat på denne tiden. Og selvfølgelig venter Maldivene på sine gjester, hvor du kan se den vakreste undervannsverdenen.

Trinn 6

I Russland, om vinteren, er det best å gå til Baikal-sjøen - skjønnheten som avsløres nettopp på denne tiden av året. Det er helt unik natur og en litt annen livsstil for lokalbefolkningen. Det er sant at et slikt tidsfordriv passer for de som ikke er redd for kaldt vær.

Anbefalt: