Hvor Du Skal Dra I Moskva I Desember

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra I Moskva I Desember
Hvor Du Skal Dra I Moskva I Desember

Video: Hvor Du Skal Dra I Moskva I Desember

Video: Hvor Du Skal Dra I Moskva I Desember
Video: Агрогороскоп с 29 ноября по 02 декабря 2021 года 2024, April
Anonim

Desember er en måned med travelhet før og nyttår og feberaktig kjøp av forskjellige gaver. Men dette betyr ikke at du trenger å bruke all fritiden din i butikker og på salg. Du kan tenke deg annen, mer nyttig underholdning.

Hvor du skal dra i Moskva i desember
Hvor du skal dra i Moskva i desember

Bruksanvisning

Trinn 1

Benytt anledningen til å besøke en av skøytebanene av høyeste kvalitet i Moskva, som ligger i det olympiske idrettsanlegget. Og du kan ri her både dag og natt. Det skal bemerkes at skøytebanen til idrettsanlegget Olimpiyskiy er åpen døgnet rundt bare om vinteren, og om våren, sommeren og høsten kan du bare skøyte på is om morgenen, ettermiddagen og kvelden - til kl. 21.00.

Steg 2

I desember, i flere år på rad, åpner en veldig interessant utstilling "Magic Winter at the All-Russian Exhibition Centre" på territoriet til All-Russian Exhibition Centre (VVC). Det er alltid et julemarked, forskjellige attraksjoner, kaneturer og slanger, og et ganske omfattende "vinterunderholdningsområde". Ved siden av Druzhba Narodov-fontenen oversvømmes også en stor gratis skøytebane, der alle kan prøve seg på isen. Og denne utstillingen stenger vanligvis i begynnelsen av februar.

Trinn 3

Du kan også besøke Gorky kulturpark. Til tross for at det praktisk talt ikke er noen attraksjoner her nå, blir det i desember holdt et omfattende underholdningsprogram nesten hver dag. For eksempel kan du leie ski eller komme med eget utstyr og delta i et amatørløp. De første 20 fritidsløperne som kommer over mållinjen vil bli belønnet med små, men hyggelige og minneverdige premier. Eller du kan besøke nyttårsmessen, som går her hver dag fra begynnelsen av desember til begynnelsen av januar.

Trinn 4

Interessante underholdnings- og utdanningsprogrammer tilberedes på museet på Poklonnaya Gora. Det er veldig interessant for både voksne og barn. Det er mange utstillinger og utstillinger for enhver smak.

Trinn 5

Også i desember kan du besøke Moskva Planetarium, som ligger i nærheten av Barrikadnaya t-banestasjon. Her kan du beundre stjernehimmelen og gå på en interaktiv romfart. I den siste måneden av året er det bedre å besøke planetariet på hverdager. For i helgene er det veldig lange køer der det er fullt mulig å miste to eller til og med tre timer av tiden din.

Anbefalt: